Lider PDL catre USL: Nu mai faceti niciun referendum, faceti dictatura, dracului!

Vineri, 15 Noiembrie 2013, ora 20:57
3070 citiri
Lider PDL catre USL: Nu mai faceti niciun referendum, faceti dictatura, dracului!
Foto: tirgumureseanul.ro

Prim-vicepresedintele PDL Dorin Florea afirma ca reducerea cvorumului la referendum la 30 la suta este "periculoasa pentru Romania", intrucat exista lideri politici cu "instincte comunistoide", transmitandu-le acestora mesajul: "Nu mai faceti niciun referendum, faceti dictatura, dracului".

Prim-vicepresedintele PDL, Dorin Florea, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca reducerea cvorumului la referendum la 30 la suta nu ar fi o problema "intr-o democratie autentica, in care institutiile statului functioneaza", insa "e de rau" in Romania, unde exista o serie de lideri politici cu "instincte comunistoide".

"Eu zic ca-i de rau. Intr-o democratie autentica, in care institutiile statului functioneaza, cum sunt tarile civilizate, nu-i o problema. Intr-o tara care ti-a demonstrat, dupa cea mai a dracului dictatura, ca dupa 20 de ani (unii) oameni sunt dispusi sa conduca cu masuri si sa-si impuna instinctele comunistoide, ca-s instincte, atunci ai nevoie de 50 la suta.

'Nu mai faceti niciun referendum, mai, faceti dictatura, dracului!', le-ai spune la astfel de oameni. Voi nu vedeti ca nu sunt in stare sa conduca?", a afirmat Florea.

In opinia sa, Romania are "doar reactii si tresariri democratice", iar reducerea cvorumului de participare la referendum, de la 50 la 30 la suta, este "periculoasa".

"Asta am vazut la liderii politici. Te iei de ei, sa ii intrebi de o anumita nelegiuire - si in momentul acela s-a starnit comportamentul primitiv, gregar si tot ce vreti, de minidictator.

Romania nu era pregatita, nici acum nu e pregatita. In felul cum merg lucrurile acum, Romania nu-i pregatita nici in 30 de ani", a conchis Florea.

Curtea Constitutionala a respins, joi, cu majoritate de voturi, sesizarea presedintelui Traian Basescu in cazul legii referendumului, care prevede reducerea cvorumului de participare la 30%. Noua forma a legii referendumului va putea fi aplicata peste un an.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Dorin Florea referendum constitutie cvorum, #Dorin Florea cvorum refendum 30 suta, #Dorin Florea PDL dictatura , #stiri PDL