Gorj: Presedintele filialei PDL s-a inscris la PNL (Video)

Vineri, 05 Aprilie 2013, ora 14:41
2077 citiri
Gorj: Presedintele filialei PDL s-a inscris la PNL (Video)

Presedintele organizatiei judetene a PDL Gorj, deputatul Ion Cupa, s-a inscris in PNL, a anuntat, vineri, liderul liberalilor gorjeni, senatorul Dian Popescu.

Intr-o conferinta de presa comuna, Ion Cupa a mentionat ca a luat decizia de a trece la PNL in urma neintelegerilor aparute in filiala PDL Gorj dupa Conventia Nationala Extraordinara a democrat-liberalilor de la sfarsitul lunii trecute. El a adaugat ca "imaginea salii" in care s-a desfasurat Conventia i s-a parut "dezolanta", ca nu poate continua reformarea PDL Gorj si ca, personal, s-a "saturat de scandaluri".

De asemenea, deputatul a precizat ca a considerat ca drumul in PDL Gorj s-a inchis din cauza scandalurilor artificiale, nemaiexistand obiective in interiorul partidului si si-a cerut scuze fata de oamenii care si-au pus sperante in el, adaugand ca nu poate sa creeze un proiect pentru ca nu are cu cine, mentionand ca oamenii nu au viziuni.

"Pentru mine, ieri a fost o zi foarte importanta, cand am luat decizia la Bucuresti, ar trebui sa motivez de ce fac gestul acesta. In primul rand, sunt doua componente majore, odata, componenta centrala a partidului, eu am venit cu inima deschisa si cu credinta ca pot sa fac treaba. Alegerile interne de la nivel central au afectat major organizatia de la Gorj.

Imaginea de la conventia unde a fost ales domnul presedinte Blaga, imaginea salii de la jumatate cand au inceput sa se numere voturile a fost una dezolanta, a fost una a unei osti rupte in doua si cu dusmani in interior. De atunci am inceput sa pun problema daca mai pot sa continui acel proiect pe care mi l-am asumat de a reorganiza PDL Gorj. Viitorul PDL-ului pentru mine nu mai insemna mare lucru dupa acea sedinta. Dupa aceea, au continuat problemele locale", a declarat deputatul.

Ion Cupa a mai adaugat ca a ales o organizatie serioasa, in care crede si in care isi regaseste foarte multi cunoscuti si prieteni din trecut, considerand ca PNL Gorj ii va acorda ocazia sa construiasca dreapta care se doreste a se construi la nivel central.

In ceea ce priveste decizia lui Mihai Stanisoara, care a trecut in urma cu cateva saptamani de la PDL la PNL, Cupa a spus ca aceasta decizie nu l-a influentat 100 %, dar a avut un aport, mai ales ca intre cei doi este o relatie apropiata.

Presedintele PNL Gorj, senatorul Dian Popescu, a mentionat ca Ion Cupa va ocupa, in viitor, o functie in cadrul conducerii filialei judetene, deocamdata acesta fiind simplu membru.

"Domnul deputat Cupa s-a inscris in PNL, va fi deputat al PNL, este o decizie luata si cu factorii de decizie din conducerea partidului central. Pentru mine, consider un succes ca am reust sa intru in consonanta cu domnul Cupa si sa-l fac sa se alature PNL. A considerat ca echipa PNL este echipa langa care poate face politica pe termen lung. Ii multumesc si voi face tot posibilul sa fie in echipa mea, voi incerca sa conving membrii PNL sa faca parte din echipa de conducere a filalei PNL Gorj", a precizat Dian Popescu.

In ceea ce priveste situatia din PDL Gorj, Ion Cupa a declarat ca nu mai este problema sa ce se intampla in interiorul acestei formatiuni, dar spera ca lucrurile sa se linisteasca in cadrul filialei.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#Ion Cupa PDL Gorj PNL, #presedinte PDL Gorj PNL, #Ion Cupa mutare partid, #traseism politic PDL PNL , #demisii