Geanina Pistru, noua sefa a organizatiei municipale a PDL Arad

Sambata, 12 Octombrie 2013, ora 16:10
1895 citiri
Geanina Pistru, noua sefa a organizatiei municipale a PDL Arad

Geanina Pistru a fost aleasa, vineri seara, presedinte al organizatiei Municipale a PDL Arad, deputatul Claudia Boghicevici si Lucian Rivis - Tipei au fost alesi prim-vicepresedinti, iar Ovidiu Mosneag a fost desemnat secretar general.

Consiliul de Coordonare Municipal s-a desfasurat in prezenta a numai 1.753 din cei 2.200 de delegati, cifra anuntata de secretariatul sedintei, care a declarat-o statutara.

In deschiderea sedintei, fostul deputat Adrian Nitu, cel care a detinut pana vineri functia de presedinte al Organizatiei Municipale a PDL, a prezentat un raport de activitate al filialei, principala idee pe care accentuat-o in alocutiunea sa fiind aceea ca "organizatia aradeana este cea mai puternica din tara".

Dupa anuntarea rezultatului alegerilor, Geanina Pistru a spus ca este constienta de responsabilitatea pe care i-o confera noua functie si le-a multumit celor care au ales-o.

Prima femeie viceprimar de dupa 1989

"Tin sa va multumesc tuturor pentru increderea acordata. Alaturi de mine a fost echipa mea, alcatuita din cei 115 presedinti de organizatii din municipiu, pe care ii numesc 'primarii mei'. Am o responsabilitate foarte mare odata cu alegerea mea in aceasta functie", a mai spus Geanina Pistru.

Totodata, ea le-a cerut celor prezenti sa-l sustina pe primarul Gheorghe Falca in lupta pentru functia de presedinte al Organizatiei Judetene a PDL Arad, functie pentru care mai candideaza Nicolae Iotcu, presedinte al Consiliului Judetean Arad.

Prezent la sedinta Consiliului de Coordonare Municipal, Gheorghe Falca a spus la randul sau ca in organizatia aradeana se produce acum un schimb de generatii.

"Ceea ce este insa imbucurator este faptul ca acest schimb nu se produce prin conflicte. Setul de valori se transfera de la o generatie la alta, de la un om la altul. Noi, astazi, alegem doar patru oameni, cu care incepem reconstructia. Aceasta noua echipa va prelua valorile pentru a le duce mai departe", a conchis Gheorghe Falca.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#conducere organizatie municipala Arad, #conducere PDL Arad, #Geanina Pistru PDL Arad , #stiri PDL