Funar isi mentine plangerea penala impotriva PD-L

Luni, 06 Octombrie 2008, ora 14:31 2226 citiri

Senatorul PRM Gheorghe Funar s-a prezentat, luni, la sediul Parchetului General in legatura cu o plangere penala depusa impotriva PD-L, in care acuza fraudarea alegerilor europarlamentare.

Funar a declarat ca anul trecut a depus o plangere penala impotriva liderilor PD-L, pe motiv ca au fraudat alegerile europarlamentare prin turism electoral.

"Procurorii m-au intrebat daca imi mentin plangerea si eu, in mod evident, am spus ca sunt de acord", a declarat Funar.

Senatorul a depus mai multe plangeri penale impotriva PD-L. In martie, de exemplu, cel putin zece politicieni au fost audiati la Parchetul General, in urma sesizarii lui in legatura cu autenticitatea semnaturilor de pe o motiune de cenzura a PD din iunie 2007.

Funar a depus plangerea la Parchetul General in care ii acuza pe promotorii motiunii de cenzura ca ar fi semnat in fals tabelul anexa al acesteia.

Funar a depus un denunt penal impotriva semnatarilor "in fals" a motiunii de cenzura si a cerut procurorului general efectuarea unei expertize grafologice si verificarea prezentei in Capitala a celor care au aderat la demersul impotriva Cabinetului Tariceanu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News