Emil Boc i-a bagat in sedinta de urgenta pe liderii PDL

Miercuri, 28 Martie 2012, ora 12:55
4700 citiri
Emil Boc i-a bagat in sedinta de urgenta pe liderii PDL

PDL organizeaza o sedinta de urgenta cu toti liderii partidului, la sediul din Aleea Modrogan. Reuniunea a fost convocata de presedintele democrat liberal, Emil Boc.

Aceasta intalnire vine dupa ce, miercuri, Sorin Frunzaverde si-a anuntat oficial plecarea din PDL, acesta urmand a se alatura PNL, din partea caruia va candida pentru presedintia Consiliului Judetean Caras-Severin.

Mai multi lideri ai partidului au incercat sa-l determine pe Frunzaverde sa nu plece din PDL, acesta fiind vazut ca un lider cu greutate, totodata si unul dintre fondatorii partidului.

Astfel, mai multi conducatori PDL au fost socati, marti seara, si li se parea imposibil ca Sorin Frunzverde sa plece.

Deocamdata Emil Boc nu a avut o reactie oficiala la acest anunt si se asteapta punctul sau de vedere in sedinta de miercuri, la care participa lideri locali, dar si centrali ai PDL. In plus, liderii PDL sunt impartiti, o parte dintre ei dorind inlocuirea presedintelui partidului.

Presedintele Senatului, Vasile Blaga, se afla la Timisoara, unde are discutii cu liderii locali.

Unele voci din cadrul partidului arata ca aceasta demisie ar putea determina si alti parlamentari democrat liberali sa plece, dar si lideri locali.

Sorin Frunzaverde a explicat miercuri, intr-o conferinta de presa, de ce a decis sa paraseasca PDL, dupa mai bine de 20 de ani de activitate intensa in acest partid.

Frunzaverde explica demisia: Stat politienesc, ne e frica sa vorbim la telefon

Frunzaverde a declarat ca nu mai este de acord cu modul in care este condusa Romania, care a devenit un stat puternic centralizat si politienesc, in care iti este frica sa vorbesti la telefon si nu este exclus sa fii ascultat ambiental oriunde ai vorbi.

PNL anunta ca Frunzaverde a demisionat - soc pentru PDL si bucurie la USL

Anuntul ca Sorin Frunzaverde, prim-vicepresedinte al PDL, trece de partea liberalilor a starnit reactii diferite din partea membrilor PNL, marti. Purtatorul de cuvant al liberalilor, Mihai Voicu, a fost cel care a anuntat ca Sorin Frunzaverde urmeaza sa plece din PDL si sa ocupe postul de vicepresedinte in partid.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#sedinta urgenta PDL, #Frunzaverde demisie PDL , #demisii