Deputatul Visan l-a apostrofat pe Cristi Preda, apoi l-a aparat

Sambata, 05 Martie 2011, ora 18:18 2190 citiri
Foto: Evenimentul Zilei

Deputatul PD-L Gelu Visan l-a apostrofat pe colegul sau Cristian Preda, in timpul discursului acestuia de la Consiliul National de Coordonare al PD-L, dar ulterior l-a aparat pe el, pe Sever Voinescu si pe Monica Macovei, aratandu-se dezamagit de cum au fost tratati.

"Sunt suparat, e inadmisibil sa tratezi asa niste colegi, chiar daca nu esti de acord cu propunerile lor. Aceasta nu a fost o dezbatere, a fost o lectie, unii au incercat sa le dea o lectie. Nu se poate sa spui "procuror comunist" despre un fost ministru al Justitiei (n.r. - Monica Macovei), care a facut atatea lucruri bune, din care a beneficiat partidul", a spus Visan pentru Ziare.com, imediat dupa terminarea sedintei.

El a facut referire mai ales la Radu Berceanu si la Vasile Blaga, cei care au fost mai duri fata de propunerile de integritate venite de la "aripa intelectuala". Visan a precizat insa ca nici el nu e de acord cu acestea, doar ca asta nu era un motiv ca cei trei sa fie tratati in acest mod.

"Ei au fost atacati ca oameni, nu au fost atacati ca si colegi, ca si politicieni, nu au fost atacate propunerile lor", a mai adaugat deputatul de Dolj.

Anterior, in timpul discursului lui Cristian Preda de la tribuna CNC al PD-L, Visan avusese o rabufnire nervoasa la adresa acestuia, spunand "Dar cine esti tu, ma?" Dupa terminarea sedintei, insa, Visan s-a dus spre grupul reformistilor si le-a explicat acestora ca nu e de acord cu modul in care au fost tratati de colegii lor.

Ulterior, el a declarat pentru Ziare.com ca propunerile acestora erau exagerate, din cauza ca ar fi afectat foarte multi oameni care s-ar fi dovedit nevinovati.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News