Demisia unui primar PDL: Ar fi mai util un primar mort, decat unul viu

Duminica, 31 Iulie 2011, ora 20:58
1553 citiri
Demisia unui primar PDL: Ar fi mai util un primar mort, decat unul viu
Foto: Adevarul

Primarul comunei constantene Albesti, PDL-istul Gheorghe Moldovan, sustine intr-o scrisoare deschisa ca a "ajuns la capatul puterilor" si intentioneaza sa renunte la functie pentru ca, "demisia este singura solutie de salvare a comunei".

Intr-o scrisoare plina de greseli de ortografie, primarul crede ca problemele comunei s-ar putea rezolva numai prin organizarea altor alegeri locale.

"Nu mai rezist. Am avut tot timpul conturile sechestrate. Primaria Albesti avea datorii de peste 20 miliarde lei vechi facute in anul electoral 2008 fara nicio acoperire bugetara sau cu finantari care nu au mai venit niciodata, bugetul real din incasari al comunei fiind de aproximativ sase miliarde lei vechi", spune primarul PDL.

Gheorghe Moldovan este extrem de dezamagit ca nici anul acesta a reusit sa repare Scoala din Cotu Vaii, din lipsa fondurilor: "De cand mi-am inceput mandatul, in 2008, am incercat sa repar acea scoala. S-a constatat ca scoala e foarte veche, e ca o cetate geto-dacica, si trebuie reproiectata. Unde duc 100 de copii la toamna?", se intreaba Moldovan. "Sunt 50-60 de familii fara curent in sat. Am depus proiecte, care zac pe la toate ministerele", adauga primarul.

El sustine ca a investit prea mult, fara a primi nimic in schimb: "Am rezistat trei ani punand foarete mult suflet si toata energia mea in tot ce a trebuit sa fac in comuna, de multe ori aducand multi bani de acasa, si nu putini, cum ar fi pentru dezapeziri in doua ierni grele cu utilaje in toate satele, sponsorizarea echipelor de fotbal din comuna, donarea unui loc pentru biserica satului Albesti, cumpararea terenului si construirea casei parohiale din Vartop etc".

"Pentru comuna Albesti ar fi mai util in momentul de fata un primar mort decat unul viu pentru a debloca problemele din comuna. In conditiile in care nu ne putem controla moartea, singura solutie pe care o am la indemana este demisia", concluzioneaza Gheorghe Moldovan, in scrisoarea prin care isi anunta demisia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#primar Albesti demisie, #Gheorghe Moldovan pdl , #demisii