Culisele sedintei PDL : "Ce te tii, ba, de scaun?", "Baconschi e un brand" si delfinii lui Udrea

Vineri, 15 Iunie 2012, ora 08:07
7080 citiri
Culisele sedintei PDL : "Ce te tii, ba, de scaun?", "Baconschi e un brand" si delfinii lui Udrea
Foto: Arhiva

Sedinta tensionata a liderilor PDL, care s-a terminat cu demisia intregii conduceri democrat-liberale, nu a fost lipsita nici de momente amuzante.

Potrivit unor surse citate de Mediafax, primarul municipiului Piatra-Neamt, Gheorghe Stefan, i s-a adresat lui Teodor Baconschi cu "Ce te tii, ba, de scaun?".

In replica, fostul ministru i-a raspuns lui Pinalti ca "numele Baconschi este un brand".

Emil Boc si toata conducerea PDL si-au dat demisia - ce urmeaza?

Nu a fost insa unica replica taioasa. Si presedintele Senatului, Vasile Blaga, ar fi atacat-o dur, joi, la Colegiul Director al PDL, pe Elena Udrea.

Elena Udrea ar fi spus, conform Realitatea TV: "Mai multi colegi mi-au cerut sa le numesc amantele in functii!".

Blaga o ataca dur pe Udrea: Ti-ai promovat toti delfinii. Uite unde am ajuns!

"Ti-ai promovat toti delfinii! Tu si cu Anca Boagiu! Uite unde am ajuns", i-ar fi reprosat Blaga lui Udrea, potrivit unor surse citate de televiziunile de stiri.

Ulterior, Blaga a negat, dandu-si cuvantul de onoare, ca i-ar fi reprosat Elenei Udrea, in sedinta Colegiului Director, ca "si-a pus delfinii in functii".

La randul sau, Elena Udrea le-a spus reprezentantilor PDL ca trebuiau sa-i spuna direct daca nu le placea ca ea poarta tocuri.

O alta disputa din timpul sedintei a fost cea a lui Dorin Florea cu Roberta Anastase.

Sedinta cu scandal la PDL: Dorin Florea, catre Anastase: Te crezi la discoteca?

"Nu te comporti ca la discoteca atunci cand ai o astfel de functie", i-a spus Florea presedintei Camerei Deputatilor.

Emil Boc si intreaga conducere a PDL si-au dat demisia in sedinta Colegiului Director al partidului, de joi, unde s-au analizat rezultatele dezastruoase obtinute la alegerile locale.

Duminica, la ora 17:00, va avea loc un nou Colegiu Director si se va decide strategia de viitor si data la care se va alege noua conducere, intr-o conventie extraordinara. Pana atunci, actuala conducere ramane in functie, interimar.

Emil Boc a anuntat ca nu va mai candida pentru un nou mandat in fruntea partidului pe care l-a condus din 2005 incoace. In schimb, Vasile Blaga nu exclude posibilitatea de a candida pentru sefia partidului.

Anterior acestei decizii, o serie de membri ai conducerii si-a anuntat demisiile din functii, unii inainte de sedinta, altii in timpul ei, de bunavoie sau la presiunea colegilor.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#PDL sedinte amuzanta, #Bacionschi brand Pinalti scaun, #Udrea Blaga delfini PDL , #demisii