Conducerea PDL se reuneste la Brasov: strategii de viitor si evaluarea pagubelor

Sambata, 01 Februarie 2014, ora 09:26
2100 citiri
Conducerea PDL se reuneste la Brasov: strategii de viitor si evaluarea pagubelor

Democrat-liberalii se reunesc, sambata, la Brasov, in sedinta Biroului Permanent National, precum si intr-o sedinta a Colegiului Director largit al PDL.

Astfel, potrivit unui comunicat remis Ziare.com, sambata la ora 11.00 va avea loc, la hotel Aro Palace din Brasov, sedinta Colegiului Director largit al PDL, in cadrul careia se va discuta despre strategia partidului pentru alegerile europarlamentare, dar si agenda parlamentara pentru urmatoarea sesiune.

Pe 20 ianuarie, presedintele PDL Vasile Blaga declarase ca nu s-a stabilit inca cine va fi cap de lista la alegerile europarlamentare, dar ca sunt sanse sa fie Theodor Stolojan, iar o decizie in acest sens urmeaza sa fie luata in luna februarie. Totodata, liderul democrat-liberal i-a laudat si pe Monica Macovei, Traian Ungureanu si Marian-Jean Marinescu.

Cristian Preda, pe urmele Elenei Udrea: Anunta ca s-a inscris in PMP

In schimb, Cristian Preda, care s-a inscris joi in Partidul Miscarea Populara, nu se va mai afla pe listele PDL, asa cum nu se va mai regasi nici Elena Basescu.

Tot sambata se va organiza si sedinta Biroului Permanent National al PDL. La aceasta sedinta fusese invitata si Elena Udrea, doar ca aceasta i-a transmis secretarului general al PDL, Gheorghe Flutur, ca demisioneaza din partid.

Udrea, demisie fara explicatii din PDL - Flutur: L-am informat pe Blaga si atat, respect decizia ei

Udrea isi anunta inscrierea in PMP: Plec dintr-un partid, raman intr-o echipa

Elena Udrea a demisionat din PDL

Udrea trebuia sa dea explicatii pentru declaratiile sale publice la adresa deciziilor luate in cadrul PDL, insa a demisionat, joi, si s-a inscris in Partidul Miscarea Populara, la o zi dupa ce formatiunea s-a inscris oficial la tribunal.

Fostul ministru al Turismului a declarat, joi, ca este foarte posibil sa mai fie plecari din partid inaintea BPN de sambata: "Stiu ca sunt parlamentari, colegi de partid, oameni care ca si mine cred ca trebuie sa ne luptam cu guvernarea USL, ca trebuie sa continuam proiectele pentru Romania incepute impreuna cu Traian Basescu si care probabil vor alege ca si mine sa vina in Miscarea Populara".

Toader (PDL) admite: Vor mai pleca parlamentari cu Udrea

Gheorghe Stefan, despre simpatia pentru PMP si reconcilierea dintre Basescu si PDL - Interviu

De asemenea, si liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a spus ca sunt parlamentari democrat-liberali care o vor urma pe Elena Udrea, insa nu in numar mare. Si purtatorul de cuvant al PDL, Adriana Saftoiu, a sustinut ca nu trebuie excluse alte plecari din partid.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#sedinta BPN PDL, #Colegiu Director PDL Brasov, #conferinta PDL Brasov , #Elena Udrea