Ajutoare de la UE, in pungi PD-L

Marti, 28 Decembrie 2010, ora 19:46 1601 citiri
Foto: contrasens.ro

Senatorul PD-L de Bacau Gabriel Berca (ex-PC, ex-PNL) a impartit de Craciun in judet felicitari portocalii cu numele sau, si unele cu numele sau si cu cel al ministrului Comunicatiilor, Valerian Vreme, lipite pe sacosele cu mancare de la Uniunea Europeana.

Conform Jurnalul National, Berca le-a tinut oamenilor si un discurs, pentru a-i informa ca uleiul, faina si zaharul vin de la PD-L, chiar daca acestea erau ajutoare venite din partea UE.

Un scandal pe aceasta tema s-a desfasurat, anul trecut, la Suceava, unde Gheorghe Flutur a impartit alimentele de la UE doar primarilor democrat-liberali, aparand ulterior propuneri ca la nivel national de gestionarea ajutoarelor sa se ocupe nu autoritatile locale, ci ONG-uri apolitice.

In urma cu un an, pedelistii au fost de asemenea prinsi "in flagrant" furand alimentele de la UE pentru a le folosi in campania electorala - atunci se aflau in campania prezidentiala pentru Traian Basescu. Fostul ministru al Tineretului, Sorina Placinta, senator de Vrancea, a trimis in colegiul sau scrisori portocalii in care ii anunta pe oameni ca vor primi alimente, acestea fiind de fapt ajutoarele de la UE.

Si in Arges, pedelistii au distribuit sticle cu votca pe care au lipit etichete cu sigla partidului si fotografia lui Traian Basescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com