Doi superfotbaliști pleacă în această vară de la echipele lor, Juventus și Atletico Madrid

Luni, 16 Mai 2022, ora 11:20
2914 citiri
Doi superfotbaliști pleacă în această vară de la echipele lor, Juventus și Atletico Madrid
Paulo Dybala

Argentinianul Paulo Dybala nu a ajuns la un acord cu Juventus pentru prelungirea contractului şi va pleca gratis la finalul acestui sezon, informează lesoir.be. Și Luis Suarez se desparte de Atletico Madrid.

Paulo Dybala a confirmat, duminică, pe reţelele de socializare, că va părăsi echipa torineză.

"Am crezut că vom petrece mai mulţi ani împreună, dar soarta ne-a condus pe căi diferite", a scris Dybala, pe Instagram.

Argentinianul, a cărui viitoare destinaţie nu este deocamdată cunoscută, va juca ultimul său meci în faţa publicului torinez luni, când Bătrâna Doamnă va primi vizita formaţiei Lazio. Juventus are asigurată poziţia a patra în Serie A şi, implicit, locul în grupele Champions League.

Dybala, în vârstă de 28 de ani, a ajuns la Juventus în 2015, de la Palermo. În şapte ani, el a jucat 291 de meciuri şi a marcat 115 goluri pentru bianconeri, cu care a câştigat cinci titluri de campion al Italiei, de patru ori Cupa Italiei şi de trei ori Supercupa Italiei.

Luis Suarez e la final de carieră

Duminică, Atletico a anunţat cu câteva minute înainte de startul meciului cu FC Sevilla (1-1) că acesta va fi ultimul joc al atacantului uruguayan Luis Suarez în culorile echipei madrilene.

Împotriva FC Sevilla, Suarez a început titular, alături de Antoine Griezmann, fostul său coechipier de la Barcelona. Herrera, în schimb, a fost rezervă şi a intrat în minutul 78.

Antrenorul Diego Simeone l-a înlocuit, în minutul 65, pe Suarez în aplauzele generale ale spectatorilor, iar fanii i-au arătat recunoştinţă la final.

Suarez, 35 de ani, are 82 de meciuri disputate cu Atletico, 34 de goluri, şase pase decisive şi a cucerit un titlul LaLiga.

Sursa: news.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristiano Ronaldo, mai bogat cu 10 milioane de euro! Care e motivul
Cristiano Ronaldo, mai bogat cu 10 milioane de euro! Care e motivul
Starul portughez Cristiano Ronaldo a câştigat parţial procesul pe care l-a intentat împotriva clubului Juventus Torino pentru restanţe salariale, relatează L'Equipe. Cristiano Ronaldo a...
FC Barcelona eliminată, Atletico Madrid calificată! Toate calculele pentru Cupa Mondială din 2025
FC Barcelona eliminată, Atletico Madrid calificată! Toate calculele pentru Cupa Mondială din 2025
Înfrângerea şi eliminarea echipei FC Barcelona din Liga Campionilor, marţi seara, garantează calificarea formaţiei Atletico Madrid pentru noua Cupă Mondială a Cluburilor FIFA, care va...
#Paulo Dybala, #juventus, #Atletico Madrid , #stiri fotbal