Vicepremierul Stanescu: Sunteti tineri, cu arma la picior, cand presedintele (Dragnea) va fluiera, cu totii sa fiti la Bucuresti

Sambata, 23 Iunie 2018, ora 15:35
34686 citiri
Vicepremierul Stanescu: Sunteti tineri, cu arma la picior, cand presedintele (Dragnea) va fluiera, cu totii sa fiti la Bucuresti
Foto: Hepta.ro

Vicepresedintele PSD Paul Stanescu a declarat, sambata, la Slatina, ca social-democratii ar putea organiza un nou miting la Bucuresti, solicitandu-le membrilor sa fie pregatiti de fiecare data "cu arma la picior".

Stanescu a participat la Conferinta de Alegeri a Tineretului Social-Democrat Olt, multumindu-le tinerilor pentru prezenta si organizarea de care au dat dovada la mitingul organizat in Capitala.

El a spus ca este posibil sa fie chemati din nou la Bucuresti.

"Apreciez foarte mult ce ati facut si ati avut un moment in care m-am bucurat enorm, mitingul de la Bucuresti, cand v-ati organizat foarte bine si cred ca PSD Olt n-a raspuns niciodata asa de bine la un asemenea mare eveniment pe care partidul l-a organizat la nivel national. Am vazut ca au fost si persoane mai in varsta ca mine, dar au fost foarte multi tineri.

M-am bucurat ca de la Olt ati venit foarte multi si fac apelul la voi: sa stiti ca in urmatoarea perioada, uitandu-ne cu totii pe scena politica, trebuie sa fim pregatiti de fiecare data cu arma la picior, este posibil sa mergem din nou la Bucuresti si v-as ruga sa mergem cat mai multi sa spunem ca nu conteaza doar cateva mii de oameni care se strang in fata Guvernului, acolo, in Piata Victoriei, care de fapt nu reprezinta interesele natiunii, ci alte interese. Am verificat aceste lucruri si au alte interese, interesele altora. Nu pot sa spun aici cam ce cred eu despre ce interese sunt, dar v-as ruga sa fiti pregatiti, sunteti tineri, cu arma la picior, cand presedintele va fluiera, cu totii sa fiti la Bucuresti", a declarat Stanescu.

Vicepremierul a spus ca anul 2018 este unul crucial, adaugand ca urmatoarea perioada va fi "decisiva pentru destinul viitoarelor generatii din Romania".

"Aceasta este marea mea rugaminte, pentru ca anul 2018 este nu numai despre Centenar, dar va fi un an crucial in ceea ce inseamna directia Romaniei si nu cred ca spun vorbe mari. Partidul Social Democrat prin programul de guvenare pe care il are este un program 100% romanesc, pe cand altii au alte interese, interese de grupuri multinationale. Dar, interesul nostru unde este? Interesul nostru al Romaniei, al romanilor, unde este? Eu cred ca urmatoarea perioada de timp, hai sa spunem o luna, va fi decisiva pentru destinul viitoarelor generatii din Romania. O sa vedeti ca nu spun vorbe mari, o sa va dati seama in scurt timp.

Cu totii ne dorim sa traim intr-o tara normala, unde la un moment dat am crezut ca anormalitatea este nromalul. Tot timpul ne-am dorit sa fim echilibrati, dar in momentul in care vezi ce interes au unii, la un moment dat, te revolti, iar revolta nu tot timpul duce la lucruri foarte bune. In perioada urmatoare, veti vedea ce am vrut eu sa zic", a mai declarat Paul Stanescu.

Liderul social-democratilor a afirmat ca nu partidele sunt vinovate de nerealizarile din ultimii ani, opinand ca ele au avut doar guvernarea, "puterea, din pacate, a fost oculta, a fost in alta parte".

"Rugamintea mea este sa fim uniti cu totii, sa fim solidari si asa cum spunea presedintele Liviu Dragnea, in mesajul de aseara, sa mergem pana la capat. Nu mai exista loc de intors, Romania nu mai are timp sa piarda timpul. Nu s-au indeplinit obiective, autostrazi, tot ce vreti, pentru ca in tara asta au fost unii care n-au vrut sa facem lucru, au fost guverne... De fapt, din 2000, nu partidele care au fost la guvernare au avut puterea. Partidele au avut doar guvernarea, puterea, din pacate, a fost oculta, a fost in alta parte", a conchis Stanescu.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Paul Stanescu PSD , #vicepremier