Secretarul general al PSD: "Intr-un act disperat si iresponsabil de a arata ca are lucrurile sub control, premierul Citu a anuntat sfarsitul pandemiei de la 1 iunie"

Miercuri, 07 Aprilie 2021, ora 12:42
Autor: Teodor Serban
Secretarul general al PSD: "Intr-un act disperat si iresponsabil de a arata ca are lucrurile sub control, premierul Citu a anuntat sfarsitul pandemiei de la 1 iunie"Secretarul general al PSD Paul Stanescu FOTO: gov.ro

Anuntul recent al premierului Florin Citu potrivit caruia un comitet interministerial va asigura revenirea la normalitate de la 1 iunie a starnit critici in randul opozantilor politici. Secretarul general al PSD Paul Stanescu a afirmat ca premierul, intr-un act "disperat si iresponsabil" de a arata ca are lucrurile sub control, a anuntat sfarsitul pandemiei de la 1 iunie.


"Intr-un act disperat si iresponsabil de a arata ca are lucrurile sub control, premierul Citu a anuntat sfarsitul pandemiei de la 1 iunie si constituirea unui comitet care ne va aduce la o viata normala. Comitetul interministerial pentru revenirea la normalitate este doar un exercitiu de imagine. Normalitatea nu o stabileste Citu prin comitetul lui. Toti specialistii spun, fara vreun dubiu, ca nu putem previziona un orizont de timp exact pentru revenirea la o viata sociala normala. Sunt multi factori pe care guvernantii nu ii pot controla si care trebuie luati in considerare: gradul de vaccinare, testarea in masa, evolutia virusului, mutatiile lui. Ca sa-si mai indrepte imaginea rau sifonata de masuri aberante de restrictie, precum inchiderea magazinelor de la ora 18.00, a plusat si ne-a anuntat ca gata, de la 1 iunie intram in normalitate", a precizat Paul Stanescu, printr-un comunicat de presa al PSD remis miercuri News.ro.

Acesta s-a intrebat de ce era necesar acest comitet interministerial si a adaugat ca prim-ministrul doar "isi cumpara timp pentru propria sa agenda si creeaza false asteptari romanilor", prin acest comitet.

"De ce era nevoie de un astfel de comitet? Adica pana acum ministerele si Guvernul nu au avut in vedere revenirea la normalitate? Nu asta este misiunea guvernului penelisto-userist? Prin comitetul acesta inutil, domnul Citu doar isi cumpara timp pentru propria sa agenda si creeaza false asteptari romanilor. Ce promite nu este deloc un act de responsabilitate. Faptul ca nu s-a consultat nici cu useristii, nici macar cu colegii lui liberali, arata cat de personala ii este agenda. In spatele acestui exercitiu de imagine sta o lupta politica interna acerba, intre liberali si liberali, intre liberali si useristi, in functie de care se iau decizii politice aberante. Conflictele din interiorul coalitiei nu aduc niciun bine romanilor. Cand ei se lupta pentru putere Romania saraceste", a completat Stanescu.

Premierul Florin Citu a anuntat luni, 5 aprilie, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Victoria, ca sub coordonarea sa, un comitet interministerial va asigura revenirea la normalitate de la 1 iunie. "Astazi voi anunta constituirea unui comitet interministerial, sub coordonarea premierului, care sa asigure, de la 1 iunie, revenirea la normalitate a Romaniei. Vom incepe, de fapt, acesta este primul jalon, primul pas, prima borna pe care o punem pentru revenirea la normalitate".

 Articol citit de 1514 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  MacGigi
  07.04.2021, 17:15
  Asa cum am prezis, se va intampla ceva de Ziua Copilului :)))
  Nu spun ce, ca sa nu va stric surpriza :))))
  ABC-Q
  07.04.2021, 16:30
  asa este gile,
  prost dar cu principii,
  unde plm ai vazut tu scris ca eu sunt cu ph.... explica ca nu te doare in pix, si nici pe mine nu ma doare.Al dreakku comentator.
  Stefannel
  07.04.2021, 15:58
  Confuzie
  Citu confunda audienta: crede ca vorbeste romanilor cand defapt se adreseaza votantilor lot.
  Emigrantul-Anonim
  07.04.2021, 17:00
  daca iti spune citu ca ai cistigat la loto, nu te bucuri?
  Stii ca n-ai jucat la loto, da te bucuri ca ai cistigat! citu s-a gindit: "macar sa le dau vesti bune, daca altceva nu stiu sa fac"
  Gile
  07.04.2021, 15:56
  Foarte simplu
  "E mai bine să taci și să fii luat de p.rost decat să vorbești și să confirmi că ești". Abraham Lincoln
  Emigrantul-Anonim
  07.04.2021, 16:57
  Daca stii, de ce nu aplici?
  *
  DUTTY
  08.04.2021, 09:19
  Gile vorbeste din propria experienta!!!
  ,
  ABC-Q
  07.04.2021, 15:34
  darnicule, copil ph...
  nu este tractorist. Este prea ph.. si nu cred ca poate sa conduca un tractor. Tziganii sunt regi, unde plm ai vazut tu ca ei conduc un tractor. Ei sunt milionari, n-ai priceput nici acum, cat de ph.. potzi sa fii. Doamne iarta-ma ca suntem in postul Pastelui, si nu stiu ce spun.
  FrumoasaTara
  07.04.2021, 13:27
  O mica precizare, este adevarat ca la 1 iunie, dar nu anul asta !!!
  0.
  darnic00
  07.04.2021, 13:10
  Mai tractoristule,
  Citu nu a anuntat ca la 1 iunie gata, Covidul se preda, depune armele, Citu a spus ca se incearca, se are in vedere, revenirea la normalitate, fapt care si-l doresc toti oamenii rationali si toti oamenii cinstiti. Partea proasta este ca voi, aia de la Ciuma Rosie nu va incadrati aici, pentru ca cei rationali de la voi nu sunt cinstiti, iar cei cinstiti nu sunt rationali. De aceea voi, Ciuma Rosie nu puteti fi de acord cu ce a spus Citu.
  barabula
  07.04.2021, 13:01
  Iar voi
  măi tractoristule, faceți tot ce știți ca asta să nu se intample
  à propos, Ghiță și-a pus masca in parlament?
  RexMundi
  07.04.2021, 12:50
  ha,ha ha
  catu era sub inflenta etnobotanicelor ... la ce fatada are zici ca acum a scapat de la dezintoxicare!