Shhaideh si Plumb au predat mandatele. Paul Stanescu a anuntat care e prioritatea lui la Dezvoltare

Marti, 17 Octombrie 2017, ora 22:37 4613 citiri
Foto: Arhiva Hepta.ro

Viceprim-ministrul Paul Stanescu, ministrul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, si ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Marius Nica, au preluat, marti seara, mandatele de la Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, care si-au dat demisia.

"Tinta principala a mandatului meu este implementarea Programului de Guvernare in ansamblul sau si a masurilor specifice ministerului pe care astazi l-am preluat. Dintre acestea, mentionez Codul Administrativ, instrument important de dezvoltare a administratiei publice centrale si locale, si continuarea Programului National de Dezvoltare Locala, care este o prioritate pentru dezvoltarea regionala durabila", a declarat viceprim-ministrul Paul Stanescu, conform unui comunicat remis Ziare.com.

"Domnule viceprim-ministru, veniti nu doar intr-un minister, ci intr-o adevarata echipa. Am mai afirmat si cu alta ocazie ca aici, pe langa realizarea de programe si atragerea de fonduri europene, am construit o echipa.

Va felicit pentru investitura si va doresc succes in noul mandat! Sunt convinsa ca veti face lucruri importante pentru acest minister si pentru Romania, va multumesc tuturor pentru modul profesionist in care am colaborat in ultimul an", a declarat Sevil Shhaideh la predarea mandatului.

Paul Stanescu, Marius Nica si Felix Stroe, care au luat locul celor trei ministri care si-au dat demisia, au depus juramantul, marti seara, ceremonie de la care presedintele PSD, Liviu Dragnea, si liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, au lipsit. La finalul cermoniei, presedintele Klaus Iohannis, nu a tinut vreun discurs.

Dupa peste 24 de ore in care a pastrat suspansul, Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca isi da acordul pentru cei trei noi ministri propusi de PSD.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com