Cum se căiește acum patronul de restaurant din Paris care a dat afară două ucrainence: "Putin este un gunoi" VIDEO

Joi, 20 Octombrie 2022, ora 15:40 5630 citiri
Patronul restaurantului parizian a trecut de la dragostea pentru președintele Rusiei la scuze cerute poporului ucrainean FOTO Twitter/ Visegrád 24

Un film în care un patron de restaurant din Paris a dat afară două cliente, din unicul motiv că femeile erau ucrainence, a ajuns viral pe internet. Gestul reprobabil este foarte aproape de a-i falimenta afacerea francezului.

Filmulețul inițial, ajuns viral în cursul zilei de miercuri, 19 octombrie, îl prezintă patronul restaurantului "Le Cosy Montparnasse", situat în zona centrală a Parisului, într-un loc extrem de frecventat de turiști, scoțând din local două femei ucrainence cărora le-a transmis "Viva Putin!".

"Proprietarul restaurantului din Paris a fost vizitat și de 2 bărbați ucraineni în această seară. El a fost filmat când și-a cerut scuze națiunii ucrainene și a spus „Putin este un gunoi”", arată canalul de Twitter Visegrád 24.

Cei doi bărbați l-au pus să repete în limba ucraineană sintagma „Putin este un gunoi”.

Marea problemă a patronului agresiv este că mii de oameni au postat recenzii negative pe profilul de Google al restaurantului după apariția filmului. În ultimele 24 de ore, ratingul localului a coborât până la 2,3 stele - notă menită să îndepărteze eventualii clienți noi.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii