Soția lui Patrick Mouratoglou i-a pus gând rău Simonei Halep. "Poate să facă ea ce vrea. Am să ma ocup eu de asta"

Luni, 12 Septembrie 2022, ora 00:21 48498 citiri
Patrick Mouratoglou și Ada Obilu. Foto: Instagram / patrickmouratoglou

E iureș în familia antrenorului Patrick Mouratoglou după divorțul Simonei Halep de Toni Iuruc.

Soția tehnicianului francez, Ada Obilu, a pus piciorul în prag cu relația cu Mouratoglou.

Frumoasa mulatră ar vrea s-o alunge pe Simona de lângă antrenor pentru a evita orice speculație, mai ales acum când tenismena din România este liberă.

Ada Obilu le-ar fi spus prietenelor că va face tot posibilul ca Simona Halep să nu mai fie în preajma lui Patrick Mouratoglou nici pe terenurile de tenis, scrie cancan.

"D-abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun. Poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta", ar fi spus Ada Obilu, conform sursei citate.

Femeile din viața antrenorului francez

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, are faima unui cuceritor.

În vârstă de 51 de ani, francezul cu origini grecești, se află la al treilea mariaj, între care a strecurat și o relație de trei ani cu Serena Williams.

Prima soție a lui Mouratoglou nu este cunoscută presei, dar în urma ei a rezultat un băiat, Raphael, care acum are 27 de ani.

Ulterior, Patrick s-a căsătorit, în 2000, cu designerul Clarisse Mouratoglou, mariaj terminat în 2013, din care au rezultat două fete: Charlotte (19 ani) și Juliette (21 ani).

După căsătoria cu Clarisse, sau, spun unii, chiar în timpul acesteia, Mouratoglou a extins relația cu Serena Williams dincolo de granița antrenor-jucător și a ținut-o așa câțiva ani.

Până când, în viața antrenorului a apărut Ada Obilu, devenită Mouratglou cu acte în regulă, în 2016, o tânără de culoare, care a dat un alt sens vieții antrenorului francez. Ei au împreună tot două fete.

Simona Halep a devenit o femeie liberă divorțând de Toni Iuruc după un an de zile de căsătorie.

Tenismena a început colaborarea cu antrenorul Patrick Mouratoglou în luna aprilie a acestui an.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Echipe
M
V
E
I
G
P
3
2
1
0
5 - 1
7
3
2
0
1
5 - 4
6
3
1
1
1
4 - 3
4
3
0
0
3
1 - 7
0