Antrenorul Simonei Halep e un cuceritor. Gestul romantic cu care Mouratoglou și-a impresionat soția la Paris FOTO

Sambata, 21 Mai 2022, ora 14:24
10438 citiri
Antrenorul Simonei Halep e un cuceritor. Gestul romantic cu care Mouratoglou și-a impresionat soția la Paris FOTO
Patrick Mouratoglou și soția sa, Ada

Antrenorul francez Patrick Mouratoglou, care se află alături de Simona Halep la Paris pentru turneul de la Roland-Garros, și-a impresionat partenera de viață cu un gest romantic, în preajma Turnului Eiffel.

Astfel, înainte de a se concentra pe evoluția Simonei Halep, Mouratoglou și-a permis o escapadă în cuplu în ”Orașul Luminilor”, având-o alături pe soția sa, tânăra de culoare Ada Obilu.

”My love”, a precizat antrenorul Simonei Halep pe Instagram, folosindu-se de un fundal cu Turnul Eiffel, dar și de o inimioară roșie.

În vârstă de 51 de ani, francezul cu origini grecești, se află la al treilea mariaj, între care a strecurat și o relație de trei ani cu Serena Williams.

Prima soție a lui Mouratoglou nu este cunoscută presei, dar în urma ei a rezultat un băiat, Raphael, care acum are 27 de ani.

Ulterior, Patrick s-a căsătorit, în 2000, cu designerul Clarisse Mouratoglou, mariaj terminat în 2013, din care au rezultat două fete: Charlotte (19 ani) și Juliette (21 ani).

După căsătoria cu Clarisse, sau, spun unii, chiar în timpul acesteia, Mouratoglou a extins relația cu Serena Williams dincolo de granița antrenor-jucător și a ținut-o așa câțiva ani.

Până când, în viața antrenorului a apărut Ada Obilu, devenită Mouratoglou cu acte în regulă, în 2016, o tânără de culoare care a dat un alt sens vieții antrenorului francez. Ei au împreună tot două fete.

Simona Halep (30 ani, 19 WTA), campioană la Roland Garros în 2018 şi finalistă în 2014 şi 2017, o va întâlni în primul tur pe croata Ana Konjuh. Halep a întâlnit-o o singură dată pe Konjuh (24 ani, 66 WTA), învingând-o în 2017 în optimi la Sankt Petersburg, cu 6-4, 7-6 (2).

Dacă va trece de Konjuh, Halep va juca în turul secund cu belgianca de origine ucraineană Maryna Zanevska sau cu chinezoaica Qinwen Zheng.

Halep nu a evoluat la ediţia de anul trecut a Openului Franţei din cauza unei accidentări.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Discuții intense pentru visul Simonei Halep: ”Pe mai multe canale”
Discuții intense pentru visul Simonei Halep: ”Pe mai multe canale”
Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat, joi, că şansele jucătoarei de tenis Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice de la Paris...
Ion Țiriac trage un semnal de alarmă în legătură cu Simona Halep: "Sunt mulţi care vorbesc degeaba"
Ion Țiriac trage un semnal de alarmă în legătură cu Simona Halep: "Sunt mulţi care vorbesc degeaba"
Fostul tenisman Ion Ţiriac a declarat, vineri, că ar fi frumos ca jucătoarea Simona Halep, a cărei suspendare pentru dopaj de 4 ani a fost redusă la 9 luni de către Tribunalul de Arbitraj...
#Patrick Mouratoglou, #sotie, #Paris, #Simona Halep , #stiri tenis