Patrick Ekeng a murit: Chipciu nu vrea sa se mai joace ultimele meciuri - reactia lui Reghecampf

Sambata, 07 Mai 2016, ora 13:02
5784 citiri
Patrick Ekeng a murit: Chipciu nu vrea sa se mai joace ultimele meciuri - reactia lui Reghecampf
Foto: Hepta.ro

Jucatorul Stelei, Alexandru Chipciu, a vorbit sambata dimineata despre tragedia care a lovit fotbalul romanesc, vineri seara, cand jucatorul dinamovist Patrick Ekeng a murit dupa ce a suferit un stop cardiac si a cazut pe teren in meciul cu Viitorul Constanta.

Chipciu spune ca ar vrea sa nu se mai dispute ultima etapa.

"As vrea ca aceasta etapa sa nu se mai joace. N-as mai putea juca fotbal in acest weekend. Si cred ca si colegii mei la fel. Sunt prea marcat! Nu as mai avea forta sa intru pe teren. In astfel de momente, nu te poti gandi la fotbal.

Cred ca ar fi fost mai bine sa nu se dea acele imagini. Am mai auzit de astfel de evenimente, dar acum am vazut si imaginile, care m-au marcat. Nu stiu cat de repede se va trece peste aceasta tragedie.

Eu as vrea ca meciul cu ASA sa nu se mai joace deloc. Nu mai conteaza nici pentru noi, nici pentru ei. Din punct de vedere al concentrarii, al agresivitatii, nu mai pot juca prea repede", a declarat Chipciu, la conferinta de presa, citat de Digi Sport.

Acesta a spus ca el si sotia sa sunt "devastati" dupa ce au vazut imaginile.

"Chiar ne gandeam ca daca noi am juca in Ghencea, am ajunge la spital greu, probabil in vreo 20 de minute. La Dinamo, spitalul era la doua minute distanta. Astfel de tragedii sunt foarte greu de prevazut. Cred ca intr-un singur caz, Muamba, omul si-a revenit, in rest, nu! Nu mai conteaza nicio rivalitate, nimic. Colegii lui, care au vazut acele momente live, sunt terminati", a mai declarat Chipciu.

Patrick Ekeng a murit: Finala Cupei Romaniei si meciurile organizate de FRF, amanate

In schimb, antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a declarat cu putin timp inainte de amanarea meciurilor din aceasta etapa ca toate partidele ar trebui sa se dispute normal, potrivit programului.

"Mai avem o etapa, dar trebuie sa jucam, sa terminam acest play-off, care a fost plin de evenimente. Ce s-a intamplat aseara e ceva ce eu nu mi-as dori sa vad in fotbal. Noi ne pregatim de meci, vom pleca la Targu Mures, cred ca se va juca aceasta ultima etapa. E bine ca s-a amanat finala Cupei, cei de la Dinamo nu puteau juca dupa acest eveniment", a declarat Reghecampf.

Acesta a comentat si tragedia petrecuta vineri seara.

"Dupa aceasta tragedie trebuie sa gasim solutii si sa nu mai stam asa! De acum incolo trebuie sa ne asiguram ca nu vom mai avea parte de asemenea evenimente. Nu trebuie sa dam vina pe nimeni acum, pentru ca toata lumea a vrut sa ajute. Nu sunt de acord cu cei care acuza personalul de pe salvare. E important sa analizam tot ce avem de facut de acum incolo.

Este un lucru tragic, a murit un copil, este un moment greu pentru toata lumea, inclusiv pentru cei de la Dinamo", a mai spus antrenorul Stelei.

Patrick Ekeng a murit: Au fost amanate meciurile din Liga 1

Meciurile ce urmau sa se dispute, in acest weekend, in play-off-ul si play-out-ul Ligii 1, au fost amanate in urma decesului fotbalistului lui Dinamo, camerunezul Patrick Ekeng, care s-a prabusit pe teren in partida cu Viitorul Constanta, de vineri seara.

In aceasta etapa erau programate meciurile Pandurii Targu Jiu - Astra Giurgiu si ASA Targu Mures - Steaua Bucuresti, in play-off, in timp ce in play-out urmau sa se dispute partidele Concordia Chiajna - FC Botosani, FC Voluntari - CSMS Iasi si ACS Poli Timisoara - CSU Craiova.

De asemenea, toate meciurile din Liga 2 si Liga 3 au fost amanate, in timp ce finala Cupei Romaniei, dintre Dinamo si CFR Cluj, nu va mai avea loc marti, ci o saptamana mai tarziu, pe 17 mai.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Medicul Cătălin Cîrstoiu este, în acest moment, candidatul alianţei PSD+PNL la Primăria Capitalei, a declarat sămbătă, 20 aprilie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Luni, 22 aprilie,...
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
#Chipciu amanare etapa Ekeng murit, #Reghecampf Patrick Ekeng murit, #Patrick Ekeng murit teren , #murit