Traficul s-a reluat în Pasajul Unirii, după ce poarta de gabarit a fost refăcută. "Trebuie făcut ceva să nu se mai întâmple"

Vineri, 09 Septembrie 2022, ora 09:23 3028 citiri
Lucrări de refacere a porții de gabarit FOTO Facebook/ Daniel Băluță

Traficul s-a reluat în Pasajul Unirii, după ce poarta de gabarit distrusă joi, 8 septembrie, de şoferul unui TIR a fost refăcută, a anunţat primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă.

"O echipă de constructori a lucrat până târziu în noapte pentru a reface poarta de gabarit de la Pasajul Unirii, distrusă ieri de un şofer care a intrat cu TIR-ul în ea. La primele ore ale dimineţii, traficul s-a reluat şi pasajul poate fi tranzitat", a scris Daniel Băluţă vineri, 9 septembrie, pe Facebook.

El a menţionat joi că Primăria Sectorului 4 va întreprinde toate demersurile legale pentru ca valoarea lucrărilor de reparaţii la Pasajul Unirii să fie suportată de cei care se fac responsabili de distrugeri, având în vedere că acest obiectiv a fost pus în siguranţă cu bani publici.

Daniel Băluţă a subliniat că la Pasajul Unirii nu s-a produs niciun viciu de construcţie în urma lucrărilor de punere în siguranţă şi că toate reglementările referitoare la circulaţia pe drumurile publice au fost respectate. El a făcut apel către toţi cei care circulă prin pasaj să nu ignore indicatoarele şi nici regulile de circulaţie.

"Trebuie făcut ceva să nu se mai întâmple"

În comentarii, mulți sunt de părere că trebuie luate măsuri suplimentare de precauție, așa încât situația să nu se repete.

"Trebuie făcut ceva ca să nu se mai întâmple, niște elemente care sa oprească mașinile astea cu gabarit mare înainte de întrarea în pasaj. Păcat de atâta muncă! Altfel vor mai fi asemenea situații."

'Având in vedere ca in doar 4 zile au fost 4 astfel de incidente, nu cred ca ar strica sa mai puneți încă un indicator de presemnalizare cu 50m înainte de poarta, iar indicatorul de gabarit de pe poarta sa fie luminat intermitent, eventual o pancarda electrică mai vizibila care sa atragă atenția mai mult.

Orice șofer ar trebui sa cunoască semnele dar pe acea poarta sunt și multe semne și rutina din trafic te face sa le omiți."

"Poartă de gabarit trebuie pusă mult în spate. Astfel dacă nu intră în gabarit are soluția să ocolească pe sus. Așa se duce până în ea și trebuie să dea în spate, ceea ce este imposibil în condiții de trafic."

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza MyTwoCents
MyTwoCents
rank 5
A plecat valahu cu tot cu pod dupa el...