Motivul real pentru care echipajul de cabină stă la ușa avionului și salută călătorii. Stewardesă: "Vei ieși în evidență"

Miercuri, 17 August 2022, ora 14:41 25248 citiri
Stewardesa printre pasageri FOTO Pixabay

O însoțitoare de zbor a explicat modul în care echipajul de cabină evaluează pasagerii când aceștia urcă în avion și de ce.

Cierra Mist este o însoțitoare de zbor care își scrie despre călătoriile sale pe rețelele de socializare.

Cierra postează sfaturi de călătorie și informații pe contul său de pe TikTok, unde are 3,1 milioane de urmăritori.

Una dintre întrebările frecvente pe care le primește în calitate de însoțitor de bord este motivul pentru care echipajul de cabină stă la ușile avionului și salută călătorii, scrie express.co.uk.

„Te-ai întrebat vreodată de ce stăm la intrarea în avion și te salutăm?

Deși s-ar putea să crezi că doar salutăm sau suntem prietenoși, ceea ce facem este de fapt să te evaluăm, dar nu în modul în care ai putea crede”,a spus aceasta.

Angajata companiei aeriene a explicat că echipajul de cabină caută oameni care ar putea să-i ajute în caz de urgență.

„Ne place să te salutăm, oferim un serviciu pentru clienți. Dar, mai important, te măsurăm din cap până în picioare încercând să identificăm pasagerii care ar putea să ne ajute, în cazul în care avem o urgență în timpul zborului".

Însoțitorii de zbor caută pasageri care arată sănătoși, coerenți, care pot înțelege echipajul de cabină și sunt în formă.

De asemenea, echipajul de cabină poate vorbi cu pasagerii în timpul zborului pentru a-i evalua în continuare sau pentru a căuta mai multe informații utile.

De ce e bine să zâmbești și să saluti însoțitorii de bord

"Este întotdeauna important să zâmbești și să salu'i însoțitorii de bord", le-a spus Cierra fanilor săi.

Acesta este unul dintre sfaturile experților pentru a „obține băuturi gratuite”.

„Ori de câte ori te urci în avion și vezi un însoțitor de bord stând acolo și salutându-te, cel mai frumos lucru pe care îl poți face este să răspunzi. Promit că vei ieși în evidență, dar într-un mod grozav”, a dat aceasta asigurări.

Articolul de îmbrăcăminte pe care să îl ia „întotdeauna, întotdeauna” în avion cu tine

O altă stewardesă, Caroline, în vârstă de 28 de ani, din Florida, a dat la rândul ei un sfat pentru călători: „Nu vă pot spune de câte ori pe zi mi se cere o pătură de către cineva care poartă pantaloni scurți și un crop top în avion.

Întotdeauna, întotdeauna, aduceți întotdeauna un hanorac în avion, la aeroport. În avion poate fi uneori rece”.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News