PMP si-a lansat candidatii la europarlamentare in Centrul Vechi

Vineri, 04 Aprilie 2014, ora 21:52
5446 citiri
PMP si-a lansat candidatii la europarlamentare in Centrul Vechi
Foto: Facebook/Partidul Miscarea Populara

Partidul Miscarea Populara (PMP) a ales sa anunte lansarea candidaturilor pentru alegerile europarlamentare in aer liber, mai exact in centrul vechi al Capitalei, vineri seara.

Motivul pentru care au facut aceasta alegere este, potrivit europarlamentarului Cristian Preda, acela de a se diferentia de restul formatiunilor politice, care lanseaza, de obicei, candidaturile in sediul Salii Palatului, "acolo unde tineau discursurile liderii Partidului Comunist Roman".

"In general, partidele isi lanseaza candidatii acolo unde isi faceau congresele membrii PCR, la Sala Palatului. I-ati vazut pe unii, veti mai vedea si pe altii. Noi am ales sa ne desprindem cu adevarat de acest trecut apasator, de aceasta povara a trecutului si am venit in strada, alaturi de oamenii simpli. Sunt aici oameni de toate varstele, cu care intram in dialog, pe ei ii reprezentam", a spus Cristian Preda.

La randul sau, liderul PMP Eugen Tomac a declarat ca partidul vrea sa arate, inca o data, ca este un partid destinat tinerilor, care nu se bazeaza pe "sezatori politice" si nepotism. "Stim ca tinerii nu trec pragul sediilor de partide, ca nu vor sa participe la sezatori politice. Am venit astazi ca sa le dam acest semnal, ca se poate face politica si altfel. Eu sunt un om implinit, pentru ca sotia mea nu se regaseste pe lista PMP (pentru europarlamentare - n.red.) ", a declarat Tomac, vineri seara.

Si Elena Udrea a reiterat ideea ca Partidul Miscarea Populara se vrea a fi unul al schimbarii.

"In centrul istoric sunt si foarte multi turisti straini, noi candidam pentru Parlamentul European. Ne bucuram sa ne intalnim cu strainii care ne viziteaza Bucurestiul. Am vrut sa dam un semnal ca PMP este un partid care face cu adevarat o schimbare, avem oameni care au facut cu adevarat performata in domeniile in care au performat. (...)

Noi nu am pus pe lista rude, pile, nu am pus, asa cum au celelalte partide, sotii, frati, surori. Am vrut sa dam semnalul ca suntem un partid care se pregateste sa schimbe Romania.

Dupa noiembrie 2014, Romania va continua pe un drum al modernizarii, al dezvoltarii, va continua sa sprijine lupta impotriva coruptiei, justitia. Noi dam semnalul astazi ca vrem sa schimbam clasa politica", a declarat Elena Udrea, in Centrul Vechi.

Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
#lansare candidaturi PMP strada, #Centrul Vechi lansare PMP candidati, #candidati PMP Parlament European , #Elena Udrea