Paleologu: Nu exclud o candidatura la PE, dar nu sunt strans cu usa ca altii

Marti, 04 Februarie 2014, ora 10:33 1292 citiri
Foto: Facebook/Theodor Paleologu

PDL nu este sub nici o forma un adversar politic pentru Partidul Miscarea Populara, spune deputatul Theodor Paleologu, demisionar din formatiunea democrat-liberala.

El declara ca nu exclude o candidatura la Parlamentul European, dar precizeaza ca nu face din asta "un obiectiv cu orice pret", potrivit RFI Romania.

Theodor Paleologu isi explica demisia din PDL: "Nu prea mai puteam in PDL, asta-i tot. Evident, am aceleasi idei politice, la fel ca si atunci cand am intrat in PDL. Eu nu consider PDL-ul sub nici o forma un adversar politic, in nici un caz, ci doar un competitor, asta-i tot.

Theodor Paleologu a demisionat din PDL si s-a inscris in PMP

Mie imi pare foarte rau ca Vasile Blaga a utilizat acest termen nefericit de adversar politic. Nu putem fi adversari. Sigur ca avem anumite amaraciuni personale si am anumite amaraciuni personale, vazand cum unii oameni se lasa schimbati si in interior de pasiunea politicii, devin mult mai reci, mai dezagreabili".

Citeste mai multe despre Paleologu: Nu exclud o candidatura la Parlamentul European, dar nu sunt strans cu usa ca altii pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News