O noua blonda in PMP, langa Elena Udrea: Fata de la pagina 5

Joi, 20 Martie 2014, ora 14:46
8363 citiri
O noua blonda in PMP, langa Elena Udrea: Fata de la pagina 5
Foto: Facebook/ Alina Moldovan

Fosta "fata de la pagina 5" din cotidianul Libertatea, Alina Moldovan, s-a inscris in Partidul Miscarea Populara, afirmand ca le admira mult pe Elena Udrea si pe Elena Basescu si ca vrea sa aiba o cariera politica precum a acestora.

"Le invit pe ambele, la Bistrita la o masa asa, intre fete, la o masa fara colesterol, deci sanatoasa, unde sper ca imi vor spune si mie secretul lor feminin, caci, sincer atat doamna Udrea cat si doamna Basescu arata excelent.

Eu le admir foarte mult pe ambele Elene, si sincer mi-as dori sa ajung ca ele, adica sa am o cariera politica de invidiat asa cum au dansele. Stiu ca e nevoie de multa munca, iar eu sunt dispusa sa muncesc pentru acest lucru, dar si sa invat de la ele succesul in viata. Romanii au nevoie de astfel de oameni, care au curajul sa lupte cu cei care guverneaza si fac viata grea oamenilor", a declarat Alina Moldovan, pentru Libertatea.

Potrivit sursei citate, ea s-a inscris in PMP saptamana trecuta. Pe contul sau de Facebook, Alina Moldovan a scris, marti, ca se uita la o emisiune cu Elena Udrea, "sefa mea": "'PMP este partidul oamenilor in blugi, a oamenilor nonconformisti, a oamenilor tineri'. Deci, nu regret alegerea facuta si descrierea mi se potriveste ca o manusa".

Bilantul parlamentarilor PDL inscrisi in PMP - Cine a plecat dupa Elena Udrea

Contactat de Ziare.com, presedintele PMP, Eugen Tomac, a refuzat sa comenteze informatia despre inscrierea Alinei Moldovan in partid. Deputatul a enuntat insa care sunt criteriile ce trebuie respectate de fiecare membru al PMP.

"Criteriile sunt foarte clare: Sa-si asume principiile si politicile pe care le promoveaza PMP, ca partid de centru-dreapta, linia politica pe care o promovam mai departe, cea consacrata de presedintele Traian Basescu, consolidarea statului de drept, integrarea europeana, apropiere de Republica Moldova, deci sunt lucruri pe care ni le-am asumat public inca din prima zi.

Avem nevoie de o administratie debirocratizata, avem nevoie de institutii functionale care sa garanteze inspectia si controlul, pentru ca din cauza asta avem foarte multe dificultati, deci sunt cateva obiective concrete pe care ni le-am asumat", a spus Eugen Tomac.

Suparat pe PMP, Papahagi se retrage din politica

Liderul PMP a explicat ca exista un alt criteriu foarte important: viitorul membru al partidului in primul rand trebuie sa nu aiba probleme penale.

"E limpede si prevazut in statut. Si se analizeaza de la un caz la altul. Au fost oameni care au detinut functii in Executiv si au fost respinsi de colegii nostri, pentru ca din punct de vedere al imaginii publice nu corespundeau profilului pe care vrea partidul sa il ofere cetatenilor. E un partid deschis, infiintat pentru romani si isi urmareste aceasta linie.

Sa nu aiba un profil care sa dauneze imaginii partidului si aici se analizeaza de la caz la caz. N-au fost acceptati in echipa noastra chiar si oameni cu foarte multa experienta politica, pentru ca asa a considerat partidul.

Exista o comisie in care se analizeaza adeziunile samd. Si in cazul in care cel care isi asuma pe proprie raspundere ca nu a avut probleme penale sau de alta natura, lecturand foarte atent statutul partidului, automat se exclude", a mai spus Eugen Tomac.

Ulterior, deputatul Elena Udrea a scris, pe contul sau de Facebook, ca "PMP nu verifica in formularul de inscriere daca viitorii membri de partid au facut sau nu pictoriale prin tabloide".

"De altfel, nu cred ca i se poate interzice cuiva calitatea de membru de partid doar pentru ca, in trecut, ar fi pozat in Pagina 5 de la Libertatea. Mai important este sa nu fie acuzat de coruptie, spre exemplu", a notat fostul ministru al Turismului.

F.N.

Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Klaus Iohannis, președintele României a transmis, vineri, 29 martie, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că România va rămâne profund implicată în procesul de adaptare...
#Alina Moldovan PMP, #Alina Moldovan inscriere Miscarea Populara, #inscrieri Miscarea Populara, #Tomac criterii inscriere PMP , #stiri Partidul Miscarea Populara