Liderul PMP: Partidul este al lui Traian Basescu

Sambata, 28 Februarie 2015, ora 19:50
3991 citiri
Liderul PMP: Partidul este al lui Traian Basescu
Foto: PMP

Presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP), Eugen Tomac, a declarat, sambata, la conferinta judeteana de alegeri a organizatiei din Maramures, ca fostul sef al statului Traian Basescu este principalul fondator al partidului.

"Nu ma asteptam ca intr-un an sa avem peste 60.000 de membri. (...) Da, PMP este partidul presedintelui Traian Basescu si el ramane partenerul nostru de acum incolo pentru ca Miscarea Populara, Fundatia Miscarea Populara, cea care a generat ulterior partidul, sunt proiecte sustinute si initiate de presedintele Traian Basescu. Imaginati-va ce ar fi fost Romania daca in ultimii zece ani la Palatul Cotroceni n-ar fi fost Traian Basescu!", a spus Eugen Tomac.

Presedintele PMP a recunoscut ca partidul trece printr-un moment dificil odata cu arestarea Elenei Udrea. El a mai spus ca o serie de fosti ministri care au facut cariera profesionala datorita fostului presedinte nu mai par interesati de politica.

"Eu cred ca oamenii de dreapta care cred cu tarie in valorile pe care Traian Basescu le-a promovat in ultimii zece ani se vor regasi acest partid, un partid care respecta justitia si care nu trebuie sa fuga de ea, sa-si puna mir in cap, un partid care crede ca clasa de mijloc trebuie respectata si incurajata, un partid care crede ca Romania poate renaste doar prin implicarea romanilor. (...)

Astazi sunt foarte multi ministri, fosti prim-ministri, fosti oameni care au beneficiat de suportul presedintelui Traian Basescu care si-au facut o cariera politica cu sprijinul presedintelui Traian Basescu si astazi se prefac ca nu cunosc cat de greu a fost atunci cand au muncit cot la cot cu Traian Basescu pentru binele Romaniei, pentru a schimba fata acestei tari", a afirmat Eugen Tomac.

Cei aproape 200 de invitati la Conferinta Judeteana a PMP Maramures l-au desemnat prin vot pe noul presedinte al filialei, Adrian Todoran, cat si noua componenta a Consiliului Executiv Judetean.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Tomac Basescu fondator PMP, #Basescu PMP , #stiri Partidul Miscarea Populara