Deputatul Florin Popescu anunta ca mai multi parlamentari PDL vor trece la PMP

Vineri, 31 Ianuarie 2014, ora 15:27
3175 citiri
Deputatul Florin Popescu anunta ca mai multi parlamentari PDL vor trece la PMP

Mai multi parlamentari PDL vor pleca la Partidul Miscarea Populara, urmand-o astfel pe Elena Udrea, care a facut acest pas joi, a declarat deputatul Florin Popescu.

"In cursul zilei de azi (vineri - n.red.), mai multi parlamentari probabil ca vor face publice trecerile la Partidul Miscarea Populara", a spus Florin Popescu, la Realitatea Tv.

Acesta a afirmat ca si-a scris adeziunea la PMP, urmand sa o depuna vineri. Intrebat cine va mai pleca din PDL in PMP, fostul presedinte al CJ Dambovita a raspuns: "Mai sunt si altii".

"Militam pentru o constructie unica pe partea dreapta, cu candidat unic la Presedintie - Partidul Miscarea Populara, Forta Civica, PNTCD, evident si PDL", a mai afirmat Florin Popescu.

Udrea isi anunta inscrierea in PMP: Plec dintr-un partid, raman intr-o echipa

De asemenea, un alt nume vehiculat ca va pleca din PDL si se va inscrie in PMP, senatorul Ciprian Rogojan, a declarat, pentru Ziare.com, ca nu poate da nicio informatie despre subiectul unei eventuale plecari din PDL, precizand insa ca are oferte din partea mai multor partide.

"Sa stiti ca am avut mai multe oferte din partea mai multor partide si daca ma voi gandi sa plec, voi cantari foarte bine in ce directie o voi lua si va fi o decizie luata doar de mine, fara a fi influentat de absolut nimeni.

Exista motive (de plecat - n.red.). In momentul in care voi pleca si voi lua o decizie sa plec in alt partid, imi voi expune si motivele. Vorbim global despre toate partidele, deocamdata, astazi", a precizat senatorul PDL.

Acesta a sustinut ca, daca va pleca in alt partid, indiferent daca va fi de dreapta sau de stanga, nu va ataca PDL, "care m-a ajutat si care m-a sustinut sa fiu senator, nu asta va fi intentia mea".

Totodata, el a mentionat ca nu l-a deranjat nimeni din cadrul PDL si ca va incerca sa ajunga la conferinta partidului, de sambata, de la Brasov.

"In acest moment, pot sa va spun ca sunt in PDL si maine avem o conferinta la Brasov. Voi incerca sa ajung", a mai spus Ciprian Rogojan.

Alti parlamentari PDL ce ar putea parasi partidul pentru a se alatura Miscarii Populare sunt senatorul Andrei Volosevici si deputatii Florin Secara si Gheorghe Florin, potrivit Realitatea Tv.

Fostul ministru democrat-liberal, Elena Udrea, si-a anuntat joi seara demisia din PDL si a anuntat ca s-a inscris in Partidul Miscarea Populara, la o zi dupa ce formatiunea a fost inscrisa oficial la tribunal. De asemenea, si europarlamentarul Cristian Preda a ales sa faca parte din nou partid.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#plecari PDL PMP, #Florin Popescu plecat PDL PMP, #Cici Sistem plecat PDL PMP , #stiri Partidul Miscarea Populara