Adrian Papahagi revine in PMP, convins de PSD: Imi doresc victoria

Luni, 19 Mai 2014, ora 17:56
3605 citiri
Adrian Papahagi revine in PMP, convins de PSD: Imi doresc victoria
Foto: Facebook Adrian Papahagi

Adrian Papahagi a decis sa revina in Partidul Miscarea Populara, din necesitatea "de a lupta impotriva PSD". El se autosuspendase in februarie, fiind dezamagit de achizitiile de personal ale partidului.

"Nu mai pot sta pe margine. Lupta impotriva PSD are nevoie de toate fortele dreptei. Am decis astazi sa-mi incetez suspendarea voluntara din PMP. Revin, ca simplu membru, in partidul al carui co-fondator sunt si a carui victorie mi-o doresc", a scris luni Adrian Papahagi pe contul sau de Facebook.

"Voi petrece aceasta saptamana in campanie, la Bucuresti si in tara, alaturi de colegii din PMP", si-a incheiat politicianul scurtul sau anunt.

Adrian Papahagi anuntase, la mijlocul lunii februarie, ca se autosuspenda din PMP, dupa ce un fost deputat PNL, Marin Anton, fusese cooptat in partid de Elena Udrea.

"Imi mentin parerea ca nu ne aduce niciun beneficiu primirea unui politician care a trecut de la PDL la PNL cu 3 zile inainte de caderea guvernului Ungureanu si a avut recent o initiativa parlamentara de inchidere a supermagazinelor in week-end. Indiferent de rezerva mea personala, am decis sa respect decizia unanima a comisiei", declarase Papahagi la momentul autosuspendarii sale.

Adrian Papahagi ameninta cu demisia din PMP: Sau partidul e altfel, sau se descurca fara mine

Marin Anton a fost membru PNL pana in 2007, dupa care a migrat la PLD, devenind membru PDL ca urmare a fuziunii celor doua partide. Anton a tradat PDL in 2012, emigrand la PNL si votand caderea Guvernului Ungureanu. Ulterior, a ajuns in conducerea PNL Giurgiu.

Marin Anton e cunoscut si pentru bunastarea sa, aparand la un moment dat in topul revistei Forbes Romania cu o avere estimata la 10 milioane de euro.

Adrian Papahagi a fost membru fondator si vicepresedinte al Partidului Miscarea Populara. Este licentiat in anglistica al Facultatii de Filologie a Universitatii "Babes-Bolyai" din Cluj (1999) si al Universitatii Paris IV-Sorbonne. In 2010, a devenit consilier in Ministerul Afacerilor Externe.

A.V.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
#Adrian Papahagi revenire PMP, #Papagagi incetare autosuspendare PMP, #Papahagi revenire Miscarea Populara , #Adrian Papahagi