Adrian Papahagi ameninta cu demisia din PMP: Sau partidul e altfel, sau se descurca fara mine

Vineri, 14 Februarie 2014, ora 20:05
6564 citiri
Adrian Papahagi ameninta cu demisia din PMP: Sau partidul e altfel, sau se descurca fara mine
Foto: Facebook Adrian Papahagi

Adrian Papahagi afirma ca va parasi Partidul Miscarea Populara, daca deputatul PNL Marin Anton este acceptat in aceasta formatiune politica.

"Nu stiu nimic despre venirea niciunui Marin Anton la PMP, desi sunt vicepresedinte fondator. Daca a fost primit fara stirea mea, e grav. In principiu, daca vine el, demisionez eu din partid. Ca sa fie clar si sa nu mi se mai ceara declaratii", a scris Papahagi vineri pe contul sau de Facebook.

Intr-o alta postare, tot vineri, Papahagi aduce explicatii suplimentare pentru gestul sau, spunand ca nu va face niciun compromis moral. "In ce priveste partidul al carui fondator sunt: sau e altfel, sau se descurca fara mine. Voi face toate compromisurile politice inteligente de care sunt capabil, dar niciun compromis moral", sustine Adrian Papahagi.

Un deputat PNL trece la PMP: Nu m-am putut adapta

El spune ca vrea sa ramana de partea buna a lucrurilor, unde si responsablitatea morala e maxima.

"Mereu oamenilor cinstiti si cu principii li se cere totul. Maximum posibil. Orice sfert de accent gresit e taxat. Fie. Mi-am asumat acest lucru, il duc pana la capat", spune profesorul clujean.

Deputatul Marin Anton a anuntat vineri ca paraseste PNL si se indreapta catre Partidul Miscarea Populara.

"Am luat decizia de a ma alatura Partidului Miscarea Populara pentru ca este o constructie politica proaspata si veritabila de centru-dreapta si reprezinta singura voce credibila a Opozitiei in acest moment", a spus Marin Anton, care a motivat plecarea din PNL prin faptul ca nu s-a adaptat.

"Cu parere de rau, nu am reusit sa ma adaptez in interiorul partidului. Imi exprim speranta ca, la un anumit moment in timp, de ce nu, la prezidentialele din acest an, Miscarea Populara si PNL se vor afla de aceeasi parte a baricadei politice in lupta cu o stanga nereformata care vrea sa intoarca Romania in timp", a sustinut Anton.

Marin Anton a fost implicat, potrivit Realitatea Tv, in dosare penale legate de RAFO Onesti. In 2007 a intrat in PLD, partid creat de gruparea Stolojan, si a ocupat in timpul guvernarii PDL functiile de secretar de stat in Ministerul Transporturilor si secretar de stat in ministerul Mediului.

Anton a condus filiala PDL Giurgiu. In aprilie 2012 si-a dat demisia din functia de secretar de stat la Mediu si din PDL si s-a inscris in PNL. Ulterior, Marin Anton a racolat mai multi primari ai PDL din Giurgiu, care s-au inscris in PNL.

A.V.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#Adrian Papahagi demisie PMP Anton, #Papahagi demisioneaza PMP Marin Anton, #Papahagi compromis moral PMP deputat Anton , #Adrian Papahagi