Luptă strânsă pentru ultimele 5 locuri din optimile Champions League

Advertorial
Marti, 07 Decembrie 2021, ora 17:26
4028 citiri
Luptă strânsă pentru ultimele 5 locuri din optimile Champions League
pariuri fotbal FOTO: unibet.ro

În această săptămână vor avea loc ultimele meciuri din grupele Champions League, iar miza este una clară. 11 echipe se luptă pentru ultimele 5 locuri rămase în optimile Champions League.

Dacă echipe precum Bayern Munchen și FC Liverpool au avut un parcurs impecabil, granzi precum FC Barcelona și AC Milan încă mai tremură pentru calificare. Iar meciurile de marți și miercuri vor clarifica situația privind ultimele formații calificate în primăvara UCL.

  • S-au calificat deja în optimile UCL următoarele echipe: Ajax*, Bayern*, Chelsea, Inter, Juventus, Liverpool*, Manchester City*, Manchester United*, Paris Saint-Germain, Real Madrid, Sporting CP (formațiile marcate cu * sunt deja câștigătoare ale grupelor).
  • Echipele cu șanse pentru ultimele 5 locuri din optimile UCL: AC Milan, Atalanta, Atletico Madrid, Barcelona, Benfica, Lille, FC Porto, Salzburg, Sevilla, Villarreal și Wolfsburg.
  • S-au calificat în UEFA Europa League: Borussia Dortmund, Sheriff Tiraspol, Zenit Sankt-Petersburg.
  • Echipele care încă mai au șanse să prindă Europa League: Club Brugge, Leipzig, Young Boys.

Lucrurile vor fi stabilite în această săptămână, când atenția va fi îndreptată în special către următoarele cinci meciuri.

Marți, 7 decembrie

Miercuri, 8 decembrie

  • Atalanta - Villarreal, ora 22:00
  • Bayern - Barcelona, ora 22:00

Confruntările din Champions League scot la lumină pasiunea fanilor pentru echipele lor favorite. Iar printre cei care urmăresc cu atenție meciurile sunt și pariorii, care la Unibet au din nou parte de o ofertă de excepție, cu sute de selecții pentru fiecare eveniment. Din acest motiv, în rândurile următoare sunt disponibile și câteva ponturi pariuri Champions League disponibile la cote atractive propuse de bookmakerii Unibet.

AC Milan - Liverpool: Italienii sunt condamnați să câștige

După 3 eșecuri și un egal, Milan a reușit să producă surpriza pe Wanda Metropolitano în etapa precedentă și „i-a luat fața” lui Atletico Madrid. Iar pentru a merge în primăvara Champions League, italienii trebuie să câștige și să spere că FC Porto nu va câștiga cu Atletico Madrid în celălalt meci din grupă.

În clasamentul grupei B, Liverpool este deja calificată, FC Porto este pe doi cu 5 puncte, iar Milan este pe trei, cu 4 puncte, la egalitate cu Atletico Madrid.

Italienii mizează că Jurgen Klopp va menaja mai mulți titulari. Se anunță însă un meci echilibrat, iar Unibet oferă cota 2.15 pentru un succes al lui Milan, în timp ce unul al lui Liverpool are 3.20.

FC Porto - Atletico Madrid: Lusitanii au nevoie de victorie

FC Porto se califică dacă obține victoria sau dacă face un egal și Milan nu o învinge pe Liverpool. În schimb, Atletico Madrid are nevoie de victorie și un insucces al lui Milan.

În tur, meciul s-a terminat 0-0, dar acum este de așteptat un duel super-ofensiv, în care ambele echipe vor da totul pentru a obține biletele pentru optimi. Inclusiv Atletico este de așteptat să-și asume riscuri, ceea ce ar putea duce la probleme și mai mari în defensivă, în condițiile în care ibericii au încasat gol în fiecare din ultimele 10 deplasări.

Din acest motiv, un pariu atractiv din oferta Unibet este Ambele Marchează, la o cotă de 1.82.

Real Madrid - Inter Milano: Derby pentru primul loc

Lucrurile sunt destul de clare în grupa D, unde Real Madrid și Inter Milano au obținut deja calificarea în optimile Champions League. Dar mai rămâne de stabilit și ierarhia finală, astfel că la Madrid se va da bătălia pentru primul loc.

În clasamentul grupei D, Real are 12 puncte, două peste Inter Milano. Așadar, italienii vor încheia pe primul loc dacă vor câștiga meciul. Este de așteptat să joace curajos, mai ales că nu au nimic de pierdut și au un moral bun după un 3-0 cu AS Roma.

Iar pentru pasionații de pariuri la Unibet există o selecție specială, cu ajutorul funcției Creare Pariu. Astfel, se poate miza ca Real Madrid nu va pierde și că ambele echipe vor înscrie la o cotă foarte bună: 1.98.

Atalanta - Villarreal: Încă un meci cu calificarea pe masă

În Grupa F, Manchester United este deja calificată și mai rămâne de stabilit și cealaltă echipă ce va merge în optimi. Villarreal va începe meciul de pe locul 2, cu 7 puncte, unul peste Atalanta, care se află pe locul 3.

Calculele sunt așadar simple: Atalanta se califică în optimi cu o victorie, în timp ce Villarreal dacă nu va pierde. Spaniolii nu se descurcă însă grozav în deplasare, unde nu au mai câștigat în ultimele 8 meciuri din La Liga. Iar Atalanta e genul de echipă căreia îi priesc meciurile de acasă.

Așadar, la Unibet cei de la Atalanta pornesc cu prima șansă, având cota 1.85 pentru un succes. Egalul are cota 4.00, iar victoria spaniolilor are 4.05.

Bayern Munchen - FC Barcelona: Derby-ul săptămânii decide soarta catalanilor

Eliminarea FC Barcelona încă din faza grupelor ar putea fi una dintre cele mai mari surprize ale ultimilor ani. Catalanii trebuie să câștige această partidă pentru a fi siguri de calificare, în condițiile în care în celălalt meci al grupei Benfica o întâlnește pe Dinamo Kiev.

FC Barcelona este pe locul 2 și are două puncte peste Benfica, astfel că trebuie să câștige pentru a fi la mâna ei. Dar misiunea de pe Allianz Arena se anunță infernală, în condițiile în care ultimele trei meciuri cu Bayern au reprezentat înfrângeri. Și în toate aceste trei meciuri catalanii au încasat 14 goluri. În meciul din 2020 au primit chiar opt goluri.

Tocmai din acest motiv, Bayern este favorită clară la pariuri, având cota 1.70 pentru un succes. Unibet acordă 4.65 pentru un egal și 4.25 pentru succesul catalanilor. Este de așteptat un meci spectaculos, motiv pentru care pariul Peste 2.5 goluri are cota 1.40.

Alte partide decisive sunt Salzburg vs. Sevilla și Wolsfburg vs. Lille, ambele programate miercuri seara.

Top 5 favorite la trofeul UCL în 2022 - cum arată cotele Unibet

1. Manchester City 4.25

2. Bayern Munchen 5.25

3. Liverpool 7.00

4. PSG 7.50

5. Chelsea 8.00

Cotele prezentate pot suferi modificări în orice moment.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#pariuri, #pariuri forbal , #pariuri