Cel mai renumit Festival de Poker din România celebrează 10 ani, iar calificările sunt online, pe NetBet Poker!

Comunicat de presa
Joi, 05 Mai 2022, ora 16:46
10269 citiri
Cel mai renumit Festival de Poker din România celebrează 10 ani, iar calificările sunt online, pe NetBet Poker!
FOTO: shutterstock.com

Pregătirile sunt în toi pentru ediția aniversară a Festivalului PokerFest - organizatorul celor mai entuziasmante evenimente de poker live în România împlinește 10 ani și celebrează cu MEGASATELIȚI online pe NetBet Poker între 29 aprilie și 15 mai și cu un turneu epic care avea loc între 16 și 23 mai 2022, la Hotel Sheraton, București.

PokerFest Romania este o prezență constantă în pokerul românesc, încă din 2011, având la activ zeci de festivaluri de poker. De-a lungul celor 10+ ani, la PokerFest, s-au format nu numai jucători ci și o mentalitate care a aliniat pokerul românesc cu tendințele europene și care a scos acest joc de sub o emblemă nefastă, punându-l în rândul activităților frumoase, bune de practicat în societate la orice nivel.

29 Aprilie – 15 Mai – Calificare online prin MEGASATELIȚII NetBet Poker

Turneele de calificare se țin online, pe NetBet Poker, iar buy-in-urile pentru sateliți sunt atât gratuite, cât și cu plată – oferind posibilitatea de a ajunge în turneul live atât celor care joacă „just for fun” cât și jucătorilor experimentați.

Cu o structură inedită și îmbunătățită, în data de 15 mai, pe NetBet Poker, se va desfășura un MEGA SATELIT PokerFest cu nu mai puțin de 30 de tichete garantate, a câte €550 fiecare, pentru Main Eventul PokerFest aniversar, pentru un total de 16.500€ în premii garantate, într-un format în care au acces numai jucători din România.

Megasatelitul va avea o structură medie spre lentă, cu suficient timp pentru a construi un stack serios, dar și cu opțiuni de late-entry extins și re-entry.

Turneele de calificare sunt deja vizibile în lobby-ul NetBet Poker, în secțiunea „Turneu”. Și, pentru a juca turnee de poker pe NetBet este necesară aplicația NetBet Poker, în versiunea dorită (Windows Desktop, Android Mobile, Apple iOS).

16 – 23 Mai: Festivalul PokerFest 10th Anniversary la Hotel Sheraton, București

PokerFest 10th Anniversary va fi găzduit de hotelul Sheraton din centrul Bucureștiului și se va desfășura în perioada 16 – 23 mai 2022.

Va fi un festival de poker live și va culmina cu un Main Event extravagant, în care sunt așteptați sute de jucători din România, dar și din țări precum Israel, Bulgaria, Cipru și așa mai departe.

Organizatorii estimează peste 500 de participanți în Main Event, fiind vorba de cel mai mare turneu de poker desfășurat în România în ultimii doi ani.

Mult succes la masă tuturor jucătorilor NetBet Poker, succes la turneul live și un călduros la mulți ani, PokerFest!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#pariuri, #netbet, #pariuri online , #jocuri online