Cât va plăti Lia Olguța Vasilescu pentru venirea lui Paris Hilton la Craiova

Luni, 08 August 2022, ora 10:07 10954 citiri
Paris Hilton. Foto: Facebook / Paris Hilton

Paris Hilton vine la Craiova, la festivalul IntenCity.

Lia Olguța Vasilescu, primarul orașului, a făcut marele anunț pentru fanii muzicii.

"Paris Hilton vine la Craiova, la Festivalul IntenCity, la seară DJ-ilor. Vedetă internațională s-a apucat de curând de muzică și e invitată să mixeze alături de nume deja consacrate precum Afrojack, DJ Snake, Mahmut Orhan sau Paul Van Dyk", a declarat edilul din Craiova.

În această vară, vedeta americană a povestit a a refuzat invitația lui Joe Biden de a participa la un eveniment extrem de important.

Paris Hilton a precizat că a fost invitată în calitate de DJ la Summit of Americas din Los Angeles, o întâlnire politică programată însă la aceeași dată cu nunta bunei sale prietene Britney Spears, la 9 iunie.

„Președintele Biden și echipa lor mi-au cerut să merg la cină, ca DJ, cu toți liderii lumii, dar a fost în aceeași noapte cu nunta lui Britney”, a explicat Paris.

„Nu, nu pot rata nunta”, a răspuns blondina. „Îți vom trimite un elicopter și poți zbura înainte și înapoi”, au insistat Joe Biden și echipa sa.

„Nu voi fi eu aceea care aterizează la nunta lui Britney cu un elicopter. Așa că a trebuit să-l refuz pe președinte”, a declarat Paris Hilton.

Artista câștigă de la câteva sute de mii de euro până la 1 milion pentru o seară de mixat la evenimente.

Festivalul IntenCity va avea loc între 26 - 28 august pe stadionul Ion Oblemenco, din Craiova.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News