Spre ce tipuri de parfumuri se pot îndrepta domnii toamna aceasta?

Joi, 22 Septembrie 2022, ora 17:54
1522 citiri
Spre ce tipuri de parfumuri se pot îndrepta domnii toamna aceasta?
FOTO: Shutterstock.com

Fiecare schimbare de anotimp ar trebui să aducă schimbări și în colecția de parfumuri a domnilor. Unele parfumuri se potrivesc mai bine toamna, având în vedere că notele olfactive principale se dezvoltă mai bine în condițiile de temperatură și umiditate ale acestui anotimp. De aceea, te invităm să citești în continuare și să afli care sunt tipurile de parfum spre care te poți îndrepta toamna aceasta. În cazul în care nu ai timp să mergi în magazine, poți comanda online parfumuri bărbați, bazându-te pe descrierea notelor olfactive.

Parfumuri cu Oud

Probabil ai mai auzit până acum de Oud și poate chiar ai parfumuri cu acest ingredient, însă nu știai exact ce este. Oud-ul este cel mai apreciat și mai scump ingredient din lume când vine vorba despre parfumuri. Acesta se extrage dintr-un arbore tropical în anumite condiții: arborele Agar. Momentul ideal pentru a extrage Oud-ul este când arborele este infectat cu un mucegai ce determină producția unei rășini extrem de prețioase și foarte aromată. Astfel se obține Oud-ul, ingredientul cu note dulci, parfumate, complexe, lemnoase și cunoscut în lumea parfumurilor drept aur lichid.

Parfumuri cu mosc

Moscul este un alt ingredient foarte apreciat pentru parfumuri bărbătești de toamnă. Moscul oferă parfumului mister și un efect ușor afrodiziac. Unii bărbați au observat că se simt mai încrezători în momentul în care poartă un parfum cu mosc și de asemenea mai spun și că doamnele sau domnișoarele le remarcă imediat parfumul. Moscul poate avea atât origine vegetală, cât și origine animală. În parfumerie, moscul se folosește ca notă olfactivă sau mai poate fi utilizat și pentru a fixa notele de bază, pentru a crește longevitatea parfumului și pentru a îmbunătăți și rafina aromele acestuia. Dintre toate tipurile de mosc, cel alb este cel mai apreciat, având în vedere aroma sa delicată și proaspătă, ceea ce îl face potrivit pentru folosirea pe timp de zi.

Parfumuri cu note de piele

Toamna este momentul ideal pentru a purta parfumuri cu note de piele, în combinație cu note lemnoase sau picante. Aceste parfumuri sunt sofisticate și seducatoare și cu siguranță l vei găsi captivante. Notele de,, piele” te vor învălui în mister și îi vor captiva pe toți cei din jurul tău. Există mai multe tipuri de piele ale căror mirosuri sunt redate în sticluțele de parfum. În cazul în care nu ai mai mirosit niciodată un parfum cu note de piele, gândește-te la un articol din piele naturală, nou. Dacă este de calitate, are un miros captivant, unic, care te atrage. Pentru că mirosul de piele poate fi copleșitor, acesta este de obicei asociat cu mosc sau tămâie ori alte note lemnoase și picante. Încearcă măcar o dată un astfel de parfum și vei înțelege de ce sunt atât de populare.

Parfumuri cu tabac

Încheiem lista recomandărilor de parfumuri pentru toamnă cu aroma de tabac. Este inconfundabilă și dintre toate anotimpurile, toamna se dezvoltă cel mai bine. Tabacul este o notă olfactivă deosebită, care poate fi asociată cu vanilie, santal, miere, lavandă sau patchouli pentru a crea o experiență olfactivă de neuitat. Parfumurile cu note de tabac sunt fie iubite și folosite cu drag în fiecare zi, fie considerate de nesuportat. Îți recomandăm să încerci mai multe parfumuri cu diverse combinații olfactive care au în centrul atenției tabacul. Astfel, ai mai multe șanse pentru a găsi un parfum care îți place foarte mult și pe care să îl porți cu drag toamna aceasta.

Așadar, sperăm ca recomandările notelor olfactive pentru toamnă să te ajute să alegi parfumul ideal pentru tine, în această perioadă.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#parfumuri, #tipuri de parfumuri, #toamna, #parfumuri toamna , #stiri life style