Noua metodă prin care sunt ”pedepsiți” șoferii care parchează neregulamentar: ”Până vă prinde careva și vă rupe cu bătaia”

Marti, 08 Noiembrie 2022, ora 18:40
28577 citiri
Noua metodă prin care sunt ”pedepsiți” șoferii care parchează neregulamentar: ”Până vă prinde careva și vă rupe cu bătaia”
Locurile de parcare, o problemă majoră în orașele mari și aglomerate FOTO Unsplash

Găsirea unui loc liber de parcare este o adevărată vânătoare în orașele mari și aglomerate, dar mulți șoferi aleg să ignore legea, lăsând mașina oriunde, în ciuda faptului că este neregulamentar.

Unii scapă nepedepsiți, alții găsesc ștergătoarele ridicate, iar cei mai puțin norocoși se pot trezi cu mașina ridicată.

În ultimul timp a apărut o nouă practică, și anume lipirea unor autocolante foarte greu de îndepărtat pe oglinzile mașinilor parcate neregulamentar.

Mai multe imagini cu astfel de autocolante lipite au fost postate pe grupul de Facebook ”Ai parcat ca un bou București”, dar de acolo a pornit o întreagă discuție în contradictoriu. Pe o parte a baricadei sunt cei care consideră că șoferii merită să muncească pentru a îndepărta stickerul deoarece au parcat neregulamentar, dar alții susțin că e o formă de vandalism și că se poate ajunge la dosar penal.

”Ai parcat ca un bou. Cu ocazia asta, vei afla cât de dificil e să scoți un autocolant de hârtie de pe oglindă. Spor la treabă!

*se înlocuiește cu ai parcat ca o vacă dacă ești femeie”, este mesajul de pe autocolante.

(FOTO Facebook/ Ai parcat ca un bou București)

”Sau cum să obții un dosar penal foarte rapid și fără mari eforturi. Genială idee, într-adevăr, pentru cine își dorește un dosar penal și nu știe cum să o facă”

”Se numește distrugerea bunurilor, nu ai voie să te atingi de mașina omului, în cel mai rău caz suni la poliție”

”Cizelați-vă și voi, dacă nu îți convine ceva, suni și reclami, nu te apuci să scrii pe mașini, să ridici ștergătoare. Ca așa toți ne-am face dreptate cu mâna noastră”

”wow! vreau și eu 100 de stikere să le împart când mai ies la plimbare prin oraș”

”Probabil că i-a luat câteva zile să observe autocolantul”

”Până vă prinde unu și vă rupe cu bătaia”

”N-am parcat niciodată aiurea, nici macar o dată! Nu sunt adeptul violenței, în ciuda aparențelor (2m), însă să fiu nevoit vreodată să parchez aiurea și să pățesc așa, prinzându-l pe individ în flagrant?!? JALE! JALEEE - JALE!!!”

”De unde se pot lua, cine face? Că o paranteză nu le pun pe strada, stau într-un complex rezidențial proprietate privată unde locul de parcare se vinde cu 5400 euro sau se închiriază cu 150/lună, cu toate astea sunt zeci de mașini lăsate aiurea de nu mai poate trece nici mașina de gunoi ...speram să nu ia foc vreun apartament că pompierii se uită din strada, cu ștergătoare ridicate nu se rezolva, poate reușim cu astea”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#parcare neregulamentara, #loc parcare, #parcare ilegala , #parcare