Papa Francisc, un critic al telefoanelor mobile, s-a întâlnit cu șeful Apple într-o audiență privată

Luni, 03 Octombrie 2022, ora 16:20
1594 citiri
Papa Francisc, un critic al telefoanelor mobile, s-a întâlnit cu șeful Apple într-o audiență privată
Papa Francisc FOTO Hepta.ro

Papa Francisc, care a declarat adesea că oamenii ar trebui să limiteze utilizarea telefoanelor mobile şi să prefere comunicarea personală, l-a primit luni în audienţă privată pe Tim Cook, directorul general al companiei Apple, relatează Reuters.

Cook, şeful companiei de tehnologie al cărui telefon iPhone a revoluţionat comunicarea personală, se afla pe lista de audienţe a papei Francisc. Vaticanul nu a dezvăluit ce s-a discutat în timpul conversaţiei private.

Suveranul pontif, în vârstă de 85 de ani, are o relaţie "complexă" cu telefoanele mobile. Anul trecut el a întrerupt audienţa generală când un consilier i-a dat un telefon mobil şi a primit un apel urgent de la un înalt oficial al Vaticanului.

Adesea, răbdător, el le permite credincioşilor să facă selfie-uri cu el.

Însă, de asemenea, el a avertizat cu regularitate oamenii să nu devină sclavii telefoanelor mobile şi a altor forme de tehnologie.

"Eliberaţi-vă de dependenţa de telefoanele mobile", le-a spus el unor tineri în 2019. "Când devii sclavul telefonului tău mobil, îţi pierzi libertatea", a spus papa Francisc.

Cu alte ocazii, el a afirmat că este trist că oamenii folosesc telefonul mobil în timp ce se află la masă sau asistă la Liturghie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
Apple se află în plin proces de dezvoltare a unei noi game de produse inteligente alimentate de inteligență artificială, inclusiv ochelari inteligenți, căști AirPods cu camere și inele...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#Papa Francisc, #apple, #telefoane mobile , #Stiri Papa Francisc
Comentarii
A
Amerlocu
rank 5
Și uite așa s-a învârtit de un Aifon paisp'ce la ofertă... 👌