Pantofi eleganţi de la Marelbo pentru o ţinută reuşită în noaptea dintre ani

Advertorial
Miercuri, 28 Decembrie 2022, ora 10:54
6116 citiri
Pantofi eleganţi de la Marelbo pentru o ţinută reuşită în noaptea dintre ani

Mai este foarte puţin şi păşim în noul an. Este momentul introspecţiilor, al analizelor, al retrospectivelor. Oare ce ai făcut excelent în acest an şi ce mai poţi îmbunătăţi în anul care vine? Care îţi sunt dorinţele, obiectivele, ţelurile? Acestea sunt doar câteva întrebări cărora trebuie să le găseşti răspuns sau cel puţin, să încerci.

La final de an tragem linie şi vedem ce am reuşit să bifăm din lista realizată anul trecut. Am reuşit sau mai avem de muncă? Oricum ar fi, speranţa şi încrederea sunt absolut necesare. În orice aspect al vieţii nostre. Prin urmare, curaj! În faţă ni se va deschide un nou capitol. Practic, avem la dispoziţie un an întreg ca sa reuşim să ne atingem obiectivele. Fruntea sus, spatele drept, privirea înainte şi zâmbetul pe buze. Uşile se vor deschide, iar oportunităţile vor apărea. Ai încredere!

Şi pentru a păşi în noul an plini de încredere, ţinuta reprezintă o parte esenţială. Pentru că ne oferă o stare de bine. Ne oferă încredere în noi. Iar atunci când ne place cum arătam, când ne place ceea ce vedem în oglindă, ne simţim mai puternici şi mai determinaţi. Prin urmare, ai grijă la ţinută. Iar dacă timpul nu ţi-a permis încă să te ocupi de aceasta, nu-ţi face griji. Mai ai câteva zile la dispoziţie pentru a te pregăti. Cum faci asta?

Poţi începe cu pantofii. Alege o pereche de pantofi eleganţi cu toc înalt din piele naturală pe care să te poţi baza şi la alte evenimente. Iar dacă te-ai plictisit de clasicul negru, alege nuanţe vibrante de verde, roşu sau roz pudră. Culoarea verde este considerată norocoasă, o culoare care aduce prosperitate în sectorul financiar. Culoarea roşie este asociată cu dragostea, iubirea, romantismul, în timp ce culoarea roz “vorbeşte” despre echilibru, armonie, comunicare. Aşadar, ce aspect al vieţii tale trebuie îmbunătăţit?

Colecţia de pantofi eleganţi de la Marelbo te va surprinde printr-o paletă cromatică senzaţională, dar si prin stiluri deosebite, astfel încât să-ţi găseşti preferaţii în cel mai scurt timp. Nu te lovi de constrângeri sau limitări pentru că este seara în care te poţi îmbrăca aşa cum doreşti. Dress code-ul ţi-l stabileşti în funcţie de ceea ce te face să te simţi bine. Iar într-o asemenea seară specială, merită să străluceşti. La propriu.

Dacă tu ai adăugat deja în coş pantofii alături de care vei păşi în noul an, alege şi pentru partenerul tău sau alegeţi împreună pantofi eleganţi bărbaţi de calitate şi pregătiţi-vă să dansaţi până în zori. Colecţia de pantofi eleganţi de la Marelbo se remarcă printr-un stil îngrijit, prin tehnică de realizare, prin atentie la detalii, dar şi prin rezistenţă. În plus, preţul este foarte prietenos, astfel încât noul an să vă găsească cu bani în buzunar şi cu zâmbete pe chip.

Marelbo este alături de clienţi cu preţuri foarte avantajoase, de producător şi continuă să păstreze aceeaşi direcţie şi în noul an. Cu o gamă variată de încălţăminte adresată întregii familii, Marelbo a reuşit să-şi impresioneze clienţii nu numai prin încălţăminte de calitate, ci şi prin preţuri care s-au mulat pe toate buzunarele.

Marelbo - Un aliat al vremii şi al vremurilor.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#pantofi eleganti femei, #pantofi eleganti barbati, #pantofi eleganti petrecere, #pantofi revelion, #marelbo , #moda