Pantaloni scurți bărbați. Sfaturi despre cum să alegi pantalonii scurți bărbați - House pentru tine

Advertorial
Miercuri, 25 Ianuarie 2023, ora 18:13
3197 citiri
Pantaloni scurți bărbați. Sfaturi despre cum să alegi pantalonii scurți bărbați - House pentru tine
FOTO: housebrand.com/ro/ro

Moda este un lucru nestatornic, așa că ceea ce era la modă ieri își poate pierde relevanța mâine. Producătorii știu, de asemenea, acest lucru. Mărcile de pantaloni scurți monitorizează în mod constant tendințele actuale, dacă nu chiar dictează ce pantaloni scurți vor fi în vogă.

Însă, atunci când alegi, nu ar trebui să te ghidezi doar după modă. Înainte de a cumpăra, merită să verifici pantalonii scurți la aspect și material. De exemplu, pantalonii scurți de înot sau din denim nu pot fi creați din materiale pur sintetice. Dar amestecul de materiale ar trebui să fie rezonabil. Persoanele care merg la piscină ar trebui să acorde prioritate pantalonilor scurți din materiale sintetice care se usucă repede și sunt mai fiabili.

Dacă ai nevoie de pantaloni scurți pentru a te plimba prin oraș, cu siguranță nu ar trebui să alegi pantaloni scurți de înot. Alege pantaloni casual pentru celelalte ocazii. Pentru întâlnirile de afaceri trebuie să se folosească doar pantaloni scurți clasici.

Nu te zgârci la calitate, cumpărând pantaloni scurți de la mărci puțin cunoscute. Popularitatea mărcii este importantă în acest caz. Lucrurile lor sunt testate în timp. Cumpărând haine de pe piață, riști să obții produse de calitate inferioară, care se pot deteriora într-o perioadă scurtă de timp.

Cu ce încălțăminte să asortezi pantalonii scurți?

Fiecare pereche de pantaloni scurți se va potrivi cu o altă pereche de pantofi:

1. Cu pantaloni scurți din denim poți purta în siguranță pantofi sport, dar și pantofi de top, mocasini, pantofi mulați și sandale;

2. Mocasinii și alte modele clasice, cum ar fi derbies sau oxfords cu talpă subțire, se potrivesc de minune cu pantalonii scurți strâmți;

3. Pantofii de sub pantaloni scurți pentru bărbați de tip sportiv pot fi de tip deschis și închis. Espadrilele, pantofii și mocasinii se numără printre combinațiile reușite în acest caz;

4. Pantofii de sport și alți pantofi atletici vor completa stilul de stradă. Acestea sunt compatibile cu aproape toate perechile de pantaloni scurți.

Cum ar trebui să se potrivească pantalonii scurți pe un bărbat?

Dacă nu ești sigur ce pantaloni scurți să alegi, acordă atenție modelelor cu o potrivire strânsă de pe House. Mulți pantaloni scurți adaugă vizual volum la șolduri, așa că evită modelele largi. Acestea trebuie să se potrivească perfect, dar nu trebuie să strângă corpul sau să provoace disconfort.

Ce lungime ar trebui să aibă pantalonii scurți pentru bărbați?

Pentru a nu părea vulgar într-un mediu urban și pentru a respecta normele de etichetă, merită să ne amintim care ar trebui să fie lungimea pantalonilor scurți pentru bărbați. Cele mai scurte modele arată vulgar, mai ales pe băieții cu o siluetă imperfectă. Mai mult de atât, pantalonii foarte scurți sunt destinați strict pentru plajă sau piscină.

Pantalonii prea lungi nu se combină întotdeauna bine cu alte haine și reduc vizual înălțimea. Lungimea optimă ar trebui să fie de 5 cm deasupra genunchiului sau să coboare până la 2-3 cm sub acesta. Astfel, dacă un bărbat alege modele lungi, acestea ar trebui să fie sub genunchi, nu mai mult de 4-5 cm. În cazul în care natura nu te-a înzestrat cu o înălțime mare, aceasta poate fi adăugată vizual prin utilizarea unei scheme de culori adecvate. Unele modele de bermude sunt o excepție, dar ar fi bine să le folosești doar pentru ocazii informale.

Cum alegi pantalonii dacă ai o înălțime sub medie?

Este important să înțelegi cu ce să porți pantalonii scurți dacă nu ești înalt. Pantofii trebuie aleși cu grijă. De exemplu, adidașii sau cizmele deasupra osului scurtează vizual picioarele. În același timp, pantalonii prea lungi vor face același lucru. Alege pantaloni cu câțiva centimetri deasupra genunchiului și nu vei greși.

Dacă fetele se pot plimba în siguranță în haine strâmte, pentru jumătatea mai puternică a omenirii este un pic mai complicat. Alegerea optimă - chinos sau bermude lejere.

Cum alegi pantaloni dacă ai picioarele subțiri și ești înalt?

Toți bărbații sunt diferiți unul de celălalt din punct de vedere fizic, al înălțimii și al construcției. De exemplu, pentru băieții cu o constituție atletică se potrivesc pantaloni scurți bărbați – House cu croială liberă. Pentru bărbații de constituție medie, se vor potrivi culori mai închise și ar trebui evitate imprimeurile strălucitoare și voluminoase. Lungimea până la genunchi sau puțin mai sus este o idee bună în acest caz. Pantalonii scurți pentru bărbații slabi au, de asemenea, propriile nuanțe. Bărbații slabi cred adesea că pot compensa hainele lor subțiri cu o mărime mai mare sau cu o croială liberă, ceea ce nu este așa. Bărbații slabi ar trebui să aleagă pantaloni scurți skinny în culori vii. Pantalonii scurți deasupra genunchiului nu ar trebui purtați de băieții înalți, altfel vor face vizual picioarele și mai lungi. Modelele cu imprimeuri mari, buzunare și manșete sunt acceptabile în acest caz.

Ce materiale sunt folosite pentru a crea pantaloni scurți pentru bărbați?

Materialul din care sunt confecționați pantalonii scurți depinde în mod direct de modul în care sunt utilizați. Modelele de înot trebuie să-și păstreze calitățile nu numai pe uscat. Acestea sunt fabricate din nailon, poliester, lycra sau poliamidă. Acest lucru le face confortabile pentru a fi purtate în apă, deoarece atunci când sunt ude, aceste materiale își păstrează proprietățile și nu irită pielea.

House Brand - Pantaloni scurți pentru bărbați oferă pantaloni care rezista la sarcină, se întind bine, sunt rezistenți și totuși ușori. De aceea sunt realizați din materiale sintetice; acesta învăluie corpul și au toate calitățile de mai sus. Bermudele sunt purtate cel mai des în țările mai calde. Aceste modele sunt confecționate din bumbac și in, deoarece aceste țesături sunt foarte practice anume pe timp de caniculă.

Când nu ar trebui să porți pantaloni scurți?

În ciuda faptului că sunt iubiți de toată lumea, pantalonii scurți au anumite limite. De exemplu, pentru întâlniri de afaceri, interviuri și alte evenimente de lucru, este mai bine să alegi pantaloni lungi ușori. În timpul multor întâlniri informale, unde vor fi străini, este de asemenea mai bine să refuzi să porți pantaloni scurți. Pantalonii scurți ar trebui purtați, de asemenea, cu prudență atunci când călătorești. În primul rând, acestea vă vor da de gol ca turist și pot atrage atenția escrocilor locali. În al doilea rând, în unele țări estice este interzisă purtarea de pantaloni scurți în locuri publice, cum ar fi restaurantele sau încăperile religioase.

Astfel, în sezonul cald merită să acorzi atenție pantalonilor scurți de vară, care sunt reprezentați într-o mare varietate de modele. Ia în considerare că pantalonii scurți sunt foarte comozi și nu-ți limitează mișcarea. Ai grijă ce modele alegi și cum le asortezi ca să fii mereu în top!

Atac nemilos la adresa lui Vinicius: ”Să nu fie fătălău, fotbalul este pentru bărbaţi"
Atac nemilos la adresa lui Vinicius: ”Să nu fie fătălău, fotbalul este pentru bărbaţi"
Fostul portar paraguayan José Luis Chilavert l-a atacat pe Vinicius într-un tweet, ca reacţie la conferinţa de presă de luni a atacantului brazilian. Atacantul a izbucnit în lacrimi când...
Românii care mărturisesc că nu i-ar deranja să fie ceruți în căsătorie de iubite: "Mi-ar plăcea 1000%. Înseamnă că femeia de lângă mine clar își dorește să aibă o familie cu mine"
Românii care mărturisesc că nu i-ar deranja să fie ceruți în căsătorie de iubite: "Mi-ar plăcea 1000%. Înseamnă că femeia de lângă mine clar își dorește să aibă o familie cu mine"
În ultimii ani, relațiile de cuplu au experimentat o serie de schimbări semnificative. O tendință evidentă este adoptarea unei abordări mai egalitare în cadrul relațiilor, unde partenerii...
#pantaloni scurti, #pantaloni scurti barbati, #barbati , #stiri life style