Panică într-un avion după ce un însoțitor a fost lovit cu sălbăticie de un pasager. Agresorul: „Sunt zece ucigași în acest avion” VIDEO

Vineri, 23 Septembrie 2022, ora 14:11 8308 citiri
Pasagerul l-a atacat pe însoțitor de la spate FOTO Captură Video / New York Post

Panică într-un avion American Airlines după ce un însoțitor de zbor a fost luat la bătaie de către un pasager furios, conform CNN.

Indidentul a avut loc pe ruta Mexic - Los Angeles, iar agresorul a fost arestat de oamenii legii. Din imaginile publicate de un pasager pe Twitter și citate de New York Post, se vede cum pasagerul violent fuge spre însoțitor și îl lovește cu pumnul în cap pe la spate.

Conform martorilor, totul a pornit de la faptul că însoțitorul i-a spus bărbatului să nu mai folosească toaleta de la clasa întâi.

„A început să țipe la el, iar însoțitorul de bord s-a întors și a plecat, cred că avea de gând să meargă să facă ceva. Dar, în timp ce se îndepărta, tipul a sărit de pe scaun și l-a lovit cu pumnul, din spate. A fost total neprovocat“, a declarat un pasager.

Conform autorităților americane, mai mulți pasageri l-au imobilizat pe agresor și au încercat să-l lege de mâini și de picioare într-unul dintre scaune.

„Bărbatul își tot descheia centura de siguranță, determinându-i pe ceilalți însoțitori de zbor să-l imobilizeze de scaun cu benzile extensibile de la scaun”, adaugă autoritățile.

Un alt martor la incident spune, conform abc.com, că înainte de atac agresorul a spus în șoaptă că „sunt zece ucigași în acest avion”.

„Actele de violență asupra echipajului nostru nu sunt tolerate de American Airlines. Individul implicat în acest incident nu va mai avea voie niciodată să călătorească cu noi în viitor și vom lucra îndeaproape cu oamenii legii în această investigație”, a transmis American Airlines într-un comunicat.

Americanul agresiv riscă o pedeapsă maximă de până la 20 de ani de închisoare, mai notează presa de peste ocean.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza Pedeapsa
Pedeapsa
rank 2