Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Pandora comercializează coliere originale din materiale sigure

Advertorial
Luni, 27 Februarie 2023, ora 17:55
3696 citiri
Pandora comercializează coliere originale din materiale sigure
FOTO: freepik.com

Te-ai întrebat vreodată care este povestea din spatele Pandorei? Nu caracterul mitologic, ci brandul danez de bijuterii ce a creat piese pentru ca femeile din întreaga lume să își exprime poveștile prin stilul lor. Cu siguranță știi măcar de îndrăgitele sale talismane, râvnite ca daruri mai ales în momente speciale.

Acestea au început să fie create la începutul anilor 2000 și fiecare are o semnificație, fie că celebrezi un moment unic sau vrei să porți cu tine un simbol. Știai, însă, că pe lângă aceste mici accesorii, Pandora comercializează și alte bijuterii la fel de originale și din materiale sigure?

Particularitatea bijuteriilor Pandora

Bijuteriile Pandora au ca scop exprimarea identității tale prin piese care îți amintesc de tot ceea ce ești și de tot ceea ce iubești.

  • Toate produsele din bijuterii-fig.ro au un design original, modern și sunt finisate manual;
  • Bijuteriile sunt realizate în principal din materiale autentice, inclusiv argint masiv și aur de 14 sau 18k astfel încât să aibă o nuanță radiantă și prețioasă;
  • Multe modele de coliere și pandantive sunt decorate cu pietre prețioase și perle de cultură pentru a adăuga strălucire și culoare;
  • Pandora promovează practici responsabile.

Materialele folosite pentru confecționarea bijuteriilor Pandora

Toate bijuteriile confecționate în atelierele Pandora au detalii atrăgătoare. Poate de aceea ies cu ușurință în evidență în orice mulțime. Asta se datorează muncii artizanilor pricepuți care combină tehnici sofisticate și materiale obținute în mod responsabil.

  • Pietre prețioase precum diamante, cuarț și topaz;
  • Pietre organice precum perlele de cultură și chihlimbarul;
  • Pietre artificiale precum zirconiu cubic și cristal;
  • Metale prețioase precum argint (metalul emblematic al Pandorei), dar și aur de 14k și 18k pentru a crea piese frumoase de lux;
  • Un aliaj de titan cunoscut pentru rezistența și durabilitatea sa, utilizat ca o componentă de bază în structura fiecărui accesoriu;
  • Oțel inoxidabil, rezistent la pete și la coroziune, folosit în bijuteriile Pandora ca o componentă minoră în piesele care necesită o rezistență suplimentară, inclusiv închizători de brățări;
  • Alte materiale - inclusiv sticlă de Murano, lemn, piele și textile.

Un lucru important de menționat este că bijuteriile Pandora sunt în mare parte placate cu aur sau argint și mai puțin realizate în întregime din aceste materiale prețioase.

Cum îți dai seama dacă ai achiziționat un colier autentic de la Pandora

Dincolo de designul specific ușor de identificat, fiecare articol Pandora are un marcaj cheie. În plus, fiecare astfel de accesoriu vine cu un certificat ce atestă originalitatea.

Marca standard de pe bijuteriile Pandora este acronimul "ALE" de la Algot Enevoldsen, (tatăl fondatorului Pandora, Per Enevoldsen). Nicio bijuterie Pandora nu este comercializată fără această stampilă, indiferent că este un colier, o brățară sau o pereche de cercei.

Totodată, prezența aceste mărci confirmă și puritatea sau calitatea metalului folosit:

  • Bijuteriile din argint sunt marcate cu litera „S", de la steerling silver, urmată de puritatea indicată ca părți de argint pur la mie (92,5% argint pur). Așadar bijuteriile Pandora din argint autentic sunt ștanțate cu simbolul S925.
  • Bijuteriile din aur sunt ștanțate litera „G", de la gold, urmată de puritatea indicată ca părți de aur pur la mie în aliajul de aur. Simbolul G585 (58,5% aur pur) este pentru aurul de 14k, iar simbolul G750 (75% aur pur) este pentru aurul de 18k.

Tot ce contează la final este impresia pe care o lasă un colier Pandora. Luminos și elegant, acesta este amestecul unic ce poate descrie orice bijuterie Pandora, de la colierele cu design original, până la micuțele amulete norocoase.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#pandora, #bijuterii , #bijuterii