OZN-uri misterioase filmate pe cerul nopții în SUA: ”Extratereștrii ne vizitează, în sfârșit” VIDEO

Vineri, 01 Iulie 2022, ora 02:23
13813 citiri
OZN-uri misterioase filmate pe cerul nopții în SUA: ”Extratereștrii ne vizitează, în sfârșit” VIDEO
OZN-uri filmate deasupra orașului San Diego, în noapte FOTO: Twitter

OZN-uri misterioase au fost filmate pe cerul nopții în largul coastelor orașului San Diego din Statele Unite, în această săptămână. Luminile ciudate strălucitoare i-au determinat pe oameni să se întrebe dacă ar putea fi martorii unei întâlniri extraterestre.

Sute de persoane au postat pe rețeaua de socializare Twitter imagini și videoclipuri cu lumini misterioase apărute în noapte, pe bolta cerească, care formau o piramidă inversă deasupra oceanului Pacific, potrivit publicației britanice Independent.

”Se întâmplă încă, durează de aproximativ o oră acum. Mai multe lumini plutitoare sunt deasupra oceanului Pacific. Foarte tăcute, foarte luminoase. Lumină portocalie, roșiatică”, a fost un mesaj de pe Twitter, deasupra unui videoclip, care a atras peste 280.000 de vizualizări.

Mulți martori oculari ai OZN-urilor din San Diego, oraș din California, au privit ore întregi luminile misterioase de pe cerul nopții, care își schimbau forma și formația. Apoi, ele s-au adunat într-un grup strâns, gâdindu-ne că ar putea fi vorba despre fenomene aeriene inexplicabile, ce implică obiecte zburătoare neidentificate.

Valurile ucigașe de căldură lovesc cu putere o țară: Cea mai ridicată temperatură înregistrată vreodată VIDEO

”Sunt niște lumini ciudate care plutesc deasupra centrului orașului San Diego. Știe cineva dacă este legat de 4 iulie (Ziua națională a Americii) sau de Marină sau pot să cred că în sfârșit ne vizitează extratereștrii””, a scris Austin Gunter.

Departamentul de Poliție din San Diego a declarat la ABC News că luminile au fost probabil niște rachete de lumină, provenite de la exerciții militare. Trebuie menționat faptul că San Diego găzduiește mai multe baze militare navale ale Statelor Unite și aproximativ 15.000 de militari sunt staționați în zonă.

Descoperire NASA uluitoare pe Marte: Poligoane extraterestre găsite pe suprafața planetei VIDEO

Cu toate astea, bazele navale Air Station North Island și Camp Pendleton din apropiere au spus că nu știu ce sunt luminile misterioase de pe cerul nopții, conform ABC News.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție”
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție”
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#OZN, #OZN extraterestri, #OZN filmat SUA video, #OZN video SUA, #OZN America, #obiecte zburatoare neidentificate , #fenomen