Unul dintre cele mai mari mistere ale timpului nostru: OZN-urile sunt recunoscute în Congresul SUA, pentru prima dată în istorie VIDEO

Joi, 12 Mai 2022, ora 01:16 6954 citiri
Fenomenul OZN a ajuns pentru prima dată în Congresul SUA FOTO: SETI

Existența OZN-urilor reprezintă unul dintre cele mai mari mistere ale timpului nostru, pe care omenirea încearcă să îl descifreze dincolo de teoriile conspirațiilor. Acum, obiectele zburătoare neidenticate ”ajung” pentru prima dată în istorie, în Congresul Statelor Unite, unde săptămâna viitoare va avea loc o audiere privind acest subiect.

O comisie a Congresului american va organiza o audiere publică cu privire la OZN-uri, marțea viitoare, 17 mai 2022, potrivit Politico.

Congresul presează Pentagonul și alte Agenții de securitate națională din Statele Unite să ofere mai multe răspunsuri cu privire la rapoartele legate de aeronavele misterioase, care au încălcat spațiul aerian protejat.

”Poporul american se așteaptă și merită ca liderii săi din guvern și din Serviciile de Informații să evalueze în mod serios și să răspundă oricăror potențiale riscuri de securitate națională, în special cele pe care nu le înțelegem pe deplin”, a spus președintele comisiei din Congres, Andre Carson, într-o declarație.

În fața comisiei vor depune mărturie Ronald Moultrie, oficial de top al Pentagonului și Scott Bray, directorul adjunct al Serviciului de Informații navale.

Carson a declarat că audierea ”va oferi poporului american ocazia de a afla ce trebuie să știe despre aceste incidente” legate de OZN-uri.

Dezvăluirile presei americane vorbesc de faptul că Pentagonul are un Birou secret de cercetare a OZN-urilor, iar mai mulți piloți și operatori ai Marinei SUA au prezentat mărturii despre întâlniri cu aeronave stranii, de înaltă performanță.

Directorul Serviciului Național de Informații din SUA a emis un document public în iunie 2021, la solicitarea Comisiei de Informații din Senat, care a subliniat 144 de rapoarte privind fenomene ale unor obiecte zburătoare neidentificate (OZN-uri) din ultimii ani.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News