NASA, anunț surpriză despre aparițiile OZN misterioase: ”Puțini știu ca noi, ce se întâmplă pe cerul nostru” VIDEO

Marti, 14 Iunie 2022, ora 02:23
11665 citiri
NASA, anunț surpriză despre aparițiile OZN misterioase: ”Puțini știu ca noi, ce se întâmplă pe cerul nostru” VIDEO
Fenomenul inexplicabil OZN este cercetat de NASA FOTO: Inlander

Aparițiile misterioase ale OZN-urilor atrag atenția omenirii și al comunității internaționale din toată lumea, iar acum Agenția Spațială americană a venit cu un anunț surprinzător legat de aceste fenomene inexplicabile. NASA formează o echipă independentă de cercetare al obiectelor zburătoare neidentificate, ca parte a unui nou impuls către știința cu risc și impact ridicat.

Agenția Spațială din Statele Unite a comunicat că va lansa un nou proiect de cercetare asupra OZN-urilor, pentru a vedea câte informații sunt disponibile public pe această temă și cât de multe sunt necesare pentru a înțelege observațiile inexplicabile, potrivit ZDNet.

”Convingerea noastră puternică este că cea mai mare provocare a acestor fenomene este că este un domeniu sărac în informații”, a spus șeful misiunii științifice al NASA, Thomas Zurbuchen.

NASA consideră că acesta este un prim pas în încercarea de a explica aparițiile misterioase ale OZN-urilor de pe cer. Studiul va începe din toamnă și va dura nouă luni, având un buget inițial de 100.000 de dolari.

Roverul NASA are probleme pe Marte: Tovarăș ciudat și neașteptat de călătorie FOTO VIDEO

Va fi un proces complet deschis, fără date militare clasificate utilizate. NASA a spus că echipa de cercetare va fi condusă de astrofizicianul David Spergel, președintele Fundației Simons pentru promovarea cercetării științifice.

”NASA este într-o poziție unică pentru a aborda OZN-urile. Puțini în afară de noi pot folosi puterea datelor și a științei, pentru a vedea ce se întâmplă pe cerul nostru. Plănuim să reunim unii dintre cei mai importanți oameni de știință ai țării, experți în aeronautică și practicieni în informații”, a spus Daniel Evans, administrator adjunct pentru cercetare al Direcției științifice a NASA.

Un matematician avertizează lumea: Există patru civilizații extraterestre ostile care pândesc Pământul VIDEO

Studierea OZN-urilor este foarte importantă pentru asigurarea siguranței aeriene și a securității naționale, ceea ce se aliniază cu unul dintre obiectivele NASA de a asigura siguranța aeronavelor.

”Stabilirea evenimentelor, fie că sunt naturale sau trebuie explicate altfel, este în acord cu obiectivele NASA. O parte din sarcina noastră nu este doar de a face cercetări fundamentale, ci și să descoperim viață în altă lume”, a spus Zurbuchen.

NASA, în delir. Mesaj extraterestru primit din spațiu, de la mare distanță: Cine l-a trimis? VIDEO
NASA, în delir. Mesaj extraterestru primit din spațiu, de la mare distanță: Cine l-a trimis? VIDEO
Descoperirile științifice legate de univers au demonstrat că acestea sunt practic fără limite, iar omenirea este entuziasmată atunci când primește noi vești de dincolo de lumea noastră....
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#OZN, #obiecte zburatoare neidentificate, #OZN extraterestri, #NASA, #nasa extraterestri, #NASA viata extraterestra , #fenomen