Jerry Seinfeld, gazda Oscarurilor?

Autor:Alex Duma
Luni, 26 August 2013, ora 13:071456 citiri
Jerry Seinfeld, gazda Oscarurilor?
Foto: ContactMusic

Comediantul britanic Jerry Seinfeld a dezvaluit recent ca a refuzat sansa de a prezenta Oscarurile. Acesta si-a motivat alegerea explicand ca nu a vrut sa fie parte din "cel mai controlat mediu posibil".

Actorul de stand up comedy a recunoscut ca a fost la un pas de a accepta sa fie parte din cel mai mare show al Hollywood-ului, insa, in cele din urma, a rezistat tentatiei. Acesta a povestit publicatiei Hollywood Reporter: "Eram intr-un punct in care ma intrebam - acesta este ori anul in care voi gazdui Oscarurile, ori voi incerca sa fac o emisiune pe Internet". A optat pentru a doua varianta.

Iar aceasta s-a dovedit a fi castigatoare, in viziunea sa. Actorul se bucura de succes in prezent cu serialul Comedians in Cars Getting Coffee, difuzat pe Internet, in care sta de vorba cu alti actori de comedie, la micul dejun, relateaza ContactMusic.

In viziunea actorului, "nimeni nu vrea ca ceremonia Oscarurilor sa fie una buna. Nimanui nu-i pasa. Nu-mi pasa. Ma voi uita oricum", declara el, sustinand ca aceasta ceremonie "e ceva ce trebuie facut", ca o cearta ocazionala intre soti. "Asta inseamna Oscaruri - ceva ce trebuie sa facem din vreme in vreme".

Editia de anul viitor a galei va fi prezentata de actrita de comedie Ellen DeGeneres, gazda unui show de succes in SUA.