Extras de plan cadastral pe ortofotoplan pentru persoane fizice sau juridice, obținut online

Advertorial
Joi, 17 Martie 2022, ora 20:17
7980 citiri
Extras de plan cadastral pe ortofotoplan pentru persoane fizice sau juridice, obținut online
FOTO: ortofotoplan.ro

Nu a fost niciodată mai simplu de a solicita un extras de plan cadastral pe ortofotoplan. Acesta este un document ce reprezintă grafic imobilul sau terenul, cât și vecinătățile acestuia. Pentru a-l obține nu este necesar să te deplasezi de acasă sau de la serviciu, ci doar să ai un dispozitiv cu conexiune la internet precum PC, laptop, telefon sau tabletă. Prin intermediul lor poți solicita acest document online.

Un astfel de document conține diferite informații ce te pot ajuta pentru a vedea exact cum se poziționează imobilul sau terenul tău. Fiecare extras cadastral ortofotoplan conține imaginea aeriană a imobilului sau a terenului, cu toate actualizările evidențiate. Aici este vorba despre forma, dimensiunea imobilului sau a terenului, a laturilor sale, diferențele de nivel sau poziția construcțiilor din vecinătate.

Extras de plan cadastral pe ortofotoplan pentru persoane fizice sau juridice

Prin intermediul site-ului ortofotoplan.ro poți solicta un astfel de document pentru persoanele fizice sau juridice. Tot ce trebuie să faci este să selectezi tipul de extras (pentru teren sau construcție), apoi să introduci numărul cărții funciare, județul, comuna, orașul sau sectorul, după caz.

Dacă ai nevoie pentru persoană fizică, datele de facturare vor cuprinde adresa completă, adresa de e-mail, numele complet și numărul de telefon. În cazul persoanelor juridice, va fi necesar și numele societății, CUI-ul sau CIF-ul pe lângă celelalte informații.

Este foarte important să fii atent la datele introduse. Sistemul de generare este unul automat, iar datele furnizate vor fi asumate complet de solicitant. Documentul emis este acceptat de toate instituțiile statului, așadar îl poți folosi la orice ai nevoie în materie de construcție sau cumpărare a unui teren.

Metoda de livrare a extrasului este una electronică

Nu mai trebuie să îți faci griji în legătură cu modul în care extrasul va ajunge la tine. Acesta nu se va deteriora și nici nu se va pierde. Modalitatea prin care va fi livrat este poșta electronică, respectiv e-mailul. După ce ai introdus e-mailul tău, extrasul de plan cadastral pe ortofotoplan va ajunge în inbox-ul tău în cel mai scurt timp.

De multe ori este îngrijorător faptul că un document poate ajunge prin poșta tradițională deteriorat sau chiar să nu ajungă deloc. Acest risc este complet eliminat prin poșta electronică, documentele emise fiind în siguranță și la un loc de care să îți amintești mereu.

Prețul pe care îl vei plăti pentru un astfel de document este unul redus, care include toate taxele - chiar și pe cele de livrare. Dacă optezi pentru două extrase vei plăti un preț mai mic. Pe site-ul ortofotoplan.ro ai la dispoziție toate informațiile necesare pentru obținerea unui astfel de extras.

Nu mai pierde timpul în trafic și la ghișeu! Comandă online un extras de plan cadastral pe ortofotoplan și economisește timp și stres! Acesta va ajunge la tine în cel mai scurt timp, fără să ai grija stării lui sau timpului în care îl vei primi. Documentul eliberat este unul autentic și poți verifica oricând datele sale pe site-ul ANCPI.

Contact:

contact@extrascfonline.ro

0746 548 798

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#ortofotoplan, #plan cadastral , #stiri imobiliare