O orgie de Revelion la care participau peste 70 de persoane a fost descoperită de polițiști. Cine i-a dat de gol pe participanți

Luni, 03 Ianuarie 2022, ora 20:09 13448 citiri
La petrecerea ilegală au participat aproximativ 70 de persoane FOTO Hepta

Aproximativ 70 de persoane care au participat la o orgie organizată de mai mulți americani lângă Barcelona, în noaptea de Revelion, vor trebui să plătească amenzi usturătoare.

Oamenii legii din LIica d’Amunt au fost sesizați după ce doi invitați au greșit adresa și au bătut la ușa unei case vecine întrebând unde are loc orgia, scrie El Mundo.

Petrecerea ilegală a fost organizată de mai mulți cetățeni americani într-o casă închiriată, unde au chemat prostituate pentru a sărbători în stil mare trecerea dintre ani. Potrivit polițiștilor, proprietarul știa ce se întâmplă în casa sa.

Polițiștii au întrerupt petrecerea și i-au dus la audieri pe toți participanții, care vor fi amendați pentru încălcarea restricțiilor locale anti-Covid.

În zona respectivă, în noaptea de Revelion au fost permise petrecerile cu participarea a maximum zece persoane, fiind în vigoare și o interdicție de circulație între orele 01:00 și 06:00, potrivit Digi 24.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News