De ce a fost premierul Ungariei, Viktor Orban, la meciul Sepsi Sfîntu Gheorghe - Olimpia Ljubliana și ce mesaj a avut pentru maghiari

Vineri, 22 Iulie 2022, ora 07:42 5117 citiri
Viktor Orban în tribune la Sf.Gheorghe FOTO facebook

Prezență surpriză la meciul Sepsi Sf. Gheorghe - Olimpia Ljublijana, scor 3-1, din turul II preliminar al Conference League.

Nimeni altul decât premierul Ungariei Viktor Orban s-a aflat în tribunele arenei covăsnene, de unde a încurajat-o pe Sepsi.

„Viktor Orban ne-a felicitat. Nu am am negat nicidată că Guvernul Ungariei ne-a construit stadionul. Tot Guvernul a venit la meci. Ne-au felicitat, ne-au spus că avem o echipă bună.

Nu este anul investițiilor, toată Europa suferă, vedem toți ce se întâmplă, dar măcar să menținem ce am început”, a declarat Laszlo Dioszegi, după meci, conform gsp.ro.

Orban a făcut o baie de mulțime la în tribune și a urmărit meciul cu fularul lui Sepsi la gât. Alături de Orban, în tribune s-a aflat și selecționerul Ungariei, italianul Marco Rossi.

La finalul partidei, Viktor Orban a postat un video pe instagram cu mesajul: Amíg élünk s meghalunk (Atâta timp cât trăim și murim).

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News