Sindicalistii Oltchim ameninta iar cu proteste

Miercuri, 09 Octombrie 2013, ora 11:43 1467 citiri
Foto: Capital

Sindicalistii de la Oltchim au anuntat ca vor relua protestele incepand de saptamana viitoare. Oamenii sunt nemultumiti ca nu primesc banii promisi si ca a fost scoasa la vanzare singura sectie profitabila a combinatului, cea de PVC.

Sindicalistii considera ca vanzarea sectiei de PVC nu este o masura care sa duca la redresarea crizei in care se afla societatea. Astfel, oamenii se vor aduna din nou in fata combinatului incepand cu saptamana viitoare, anunta TVR.

Vosganian: Tot ce mai ramane de privatizat, in Romania, trebuie privatizat

Fostul ministru al Economiei Varujan Vosganian a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca incepand cu joi, 10 octombrie, vor fi demarate negocierile pentru vanzarea combinatului. El a precizat ca, in luna august, Oltchim a avut pierderi de 700.000 de euro, iar in septembrie combinatul este aproape de echilibru.

"Ieri (luni - n. red.), dupa ce mi-am anuntat demisia de onoare, am avut o discutie cu administratorii judiciari de la Oltchim, cu care am convenit sa inceapa deja negocierile. Sunt cateva companii importante, din spatiul ex-sovietic, din Turcia, din Israel si din Romania, cu care vor incepe negocierile pentru privatizarea Oltchim", a declarat ministrul care a demisionat marti din guvern.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza Constant
Constant
rank 5
Oltchimistilor, ar trebui sa faceti mai multa galagie. Vocea voastra