Protestul de la Arpechim s-a incheiat. Licitatia bunurilor a fost amanata

Vineri, 23 Noiembrie 2012, ora 14:07
2053 citiri
Protestul de la Arpechim s-a incheiat. Licitatia bunurilor a fost amanata
Foto: realitateavalceana.ro

Protestul de vineri al celor aproximativ 300 de muncitori de la Divizia Petrochimica Bradu - Arpechim s-a incheiat, dupa patru ore, iar licitatia pentru cele aproape o mie de bunuri mobile s-a amanat, in conditiile in care nu a existat niciun client interesat.

Muncitorii s-au linistit abia dupa ce liderii sindicali au citit procesul verbal prin care s-a constatat faptul ca nu au fost indeplinite conditiile de punere in aplicare a licitatiei. Nu a existat nici un client pentru cele 984 de bunuri mobile care sunt scoase la vanzare in contul unei datorii de peste 7 milioane de euro pe care Oltchim o are catre o firma inregistrata in Liechtenstein.

Noi proteste si scandal la Oltchim - Executorul judecatoresc, agresat si alungat

Procedura de indeplinire a licitatiei a fost amanata pentru o data ulterioara.

Executorul judecatoresc care se ocupa de licitatia celor aproape o mie de bunuri mobile de la Divizia Petrochimica Bradu - Arpechim a fost alungat de muncitorii care protesteaza in fata pavilionului central, fiind nevoie de interventia jandarmilor.

Executorul judecatoresc nu a fost lasat sa intre pe poarta combinatului, zeci de muncitori asezandu-se in fata acestuia. El a fost impins cateva zeci de metri pana in strada. Pentru ca protestul a degenerat, au intervenit jandarmii, care au restabilit ordinea.

Aproximativ 300 de muncitori de la Divizia Petrochimica Bradu - Arpechim au protestat, vineri dimineata, in fata pavilionului central al unitatii din Pitesti, sperand ca licitatia prin care urmeaza sa fie vandute aproape o mie de bunuri mobile ale combinatului va fi blocata.

La protestul celor de la Pitesti li s-au alaturat si cateva zeci de colegi de la Oltchim Ramnicu Valcea, care au venit cu un autocar la Pitesti.

Divizia Petrochimica Bradu - Arpechim apartine societatii Oltchim de peste trei ani, fiind preluata de la OMV Petrom.

Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a introdus recent un nou tip de reclame, numite „Pause Ads”, care se declanșează în momentul în care utilizatorii pun pauză videoclipului pe care îl urmăresc. Noua abordare...
#protest Oltchim incheiat, #protest Arpechim incheiat, #licitatie Oltchim amanare , #angajati