Dan Diaconescu si-a prezentat conturile din banci: Ponta sa plateasca salariile!

Joi, 04 Octombrie 2012, ora 20:56
9964 citiri
Dan Diaconescu si-a prezentat conturile din banci: Ponta sa plateasca salariile!
Foto: Romania Tv

Dan Diaconescu s-a intors, joi seara, de la Londra, si a facut declaratii in salonul oficial al Aeroportului Otopeni. El a prezentat mai multe documente cu conturile sale din banci, cerand premierului Victor Ponta sa foloseasca banii pentru a plati salariile angajatilor de la combinatul Oltchim.

"V-am invitat in aceasta locatie pentru ca vreau sa ne obisnuim in aceasta formula, mai ales dupa alegerile din 9 decembrie sau cele de anul viitor sau cele din 2014, cand vom avea alegeri prezidentiale", si-a inceput patronul OTV conferinta de presa, joi seara.

Acesta a aratat mai multe scrisori ale bancilor, prin care a prezentat conturile sale bancare si a spus ca are 43 de milioane de euro, dintre care 19 milioane numai intr-un singur cont.

"Am fost acuzati ca nu am avea bani", si-a motivat Dan Diaconescu prezentarea documentelor, precizand ca are in conturi toti banii pentru privatizarea Oltchim.

Dan Diaconescu a plecat din tara - plangerile penale se depun vineri

Patronul OTV a afirmat ca, joi seara, la ora 23:59, expira cele 10 zile lucratoare date ultimatum din partea prim-ministrului Victor Ponta, si ca inca asteapta o decizie din partea premierului.

"Victor Ponta, aceasta Elena Ceausescu a USL, cerea tot timpul dovada ca noi avem banii", a spus omul de afaceri, cerand demisia prim-ministrului, numindu-l "Pinocchio de Romania, pentru ca mitoman sau mincinos e prea putin spus".

Ponta: Dan Diaconescu ajuta PDL sa castige voturi, am informatii

"Sa-l intrebati pe Victor Ponta de ce nu isi prezinta demisia sau de ce nu arata banii pentru salarii", le-a cerut Dan Diaconescu, jurnalistilor.

Patronul OTV a mai spus ca ii lasa lui Victor Ponta milioanele de euro pe datorie, cu care acesta "sa plateasca salariile oamenilor", dar si ca isi mentine oferta pentru Oltchim. Nu in ultimul rand, Dan Diaconescu a enumerat orasele pe care le-a vizitat, in ultimele zile, printre acestea numarandu-se Londra, Dubai sau Hong Kong, pentru a aduce dovezile ca are banii necesari privatizarii Oltchim.

In replica, prim-ministrul Victor Ponta a declarat ca "circul" lui Dan Diaconescu i-a costat pe romani "foarte mult".

"Nu pot decat sa spun ca circul domniei sale ne-a costat pe noi toti foarte mult si pe cei de la Oltchim. Pana pe 9 decembrie, o sa tot avem asemenea declaratii. (...) Sa tragem un semnal ca oricine poate incerca sa pacaleasca tara", a spus premierul, pentru Romania Tv, de la Bratislava.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Dan Diaconescu privatizare Oltchim, #Dan Diaconescu revenit tara, #Dan Diaconescu declaratii Victor Ponta, #Dan Diaconescu bani conturi, #Dan Diaconescu Victor Ponta salarii , #privatizare