Dan Diaconescu: Depun plangere penala impotriva lui Ponta si Vulpescu

Luni, 01 Octombrie 2012, ora 21:51
4129 citiri
Dan Diaconescu: Depun plangere penala impotriva lui Ponta si Vulpescu
Foto: B1 TV

Dan Diaconescu a declarat, luni seara, ca va da depune o plangere penala impotriva premierului Victor Ponta si a sefului OPSPI, Remus Vulpescu, dupa ce a pierdut contractul de privatizare a combinatului Oltchim.

"Voi depune plangere penala impotriva lui Ponta si Vulpescu, certitudinea mea este ca daca voiam sa semnez acum o saptamana, guvernantii mi-ar fi luat pixul din mana si ar fi fugit cu el", a spus Dan Diaconescu, la B1 TV.

Acesta a aratat ca, prin anularea licitatiei, Victor Ponta a operat "un asasinat economic" perfect in privinta combinatului Oltchim.

"Este evident ca nu voiau sa castig eu licitatia. Ponta a infaptuit un asasinat economic. Nu e nicio indoiala in parerea mea ca a fost o opera perfecta de asasinat economic, cap coada", a adaugat Diaconescu.

Omul de televiziune a adus aminte de faptul ca seful Guvernului l-a amenintat cu inchisoarea inca de cand a castigat licitatia pentru privatizarea Oltchim.

"Am intrat intre niste escroci pe care eu i-am banuit de la inceput. Ponta ma amenintat cu puscaria de cand am castigat licitatia. Ponta a fost poreclit primul mincinos al tarii de la inceput", a mai spus Dan Diaconescu.

Diaconescu a incheiat spunand ca doreste sa-i saboteze accesul in Parlament lui Ponta, urmand ca candideze in acelasi colegiu ca si premierul.

"Voi candida in colegiul in care va candida si Ponta pentru a-i obstructiona accesul in Parlament.

Ponta este un mini-ciocoi, ca el a inceput sa fure acum cateva luni de cand este premier", a incheiat Dan Diaconescu.

Licitatia pentru Oltchim, anulata

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, intr-o conferinta de presa, ca nu a fost incheiat un contract de vanzare-cumparare pentru actiunile Oltchim, urmand ca OPSPI sa sesizeze organele statului privind tentativa de inselare a institutiilor statului comisa de Dan Diaconescu.

Ponta: DD va fi cercetat penal. A doua privatizare a Oltchim, in 2013

Seful Guvernului a aratat ca va fi organizata o noua licitatie pentru privatizarea combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, urmand ca aceasta sa fie organizata in 2013.

In privinta cercetarii penale, premierul a spus ca toate actele comise de Dan Diaconescu in ultima vreme vor constitui baza unei sesizari pe care OPSPI o va depune catre organismele abilitate, in vederea acuzarii sale pentru tentativa de inselare a autoritatilor statului.

"Tot ce a facut Dan Diaconescu va constitui obiectul unei sesizari a OPSI a organelor abilitate, urmand sa fie probe pentru acuzarea sa pentru incercarea de inselare a institutiilor statului", a spus Ponta.

Premierul a mai precizat ca se va organiza o alta licitatie, in alte conditii, cel mai probabil in 2013.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#Oltchim Diaconesuc plangere Ponta, #Oltchim Diaconescu licitatie anulare, #Oltchim plangere Vupescu OPSPI , #Dan Diaconescu