Anunt important despre Oltchim

Miercuri, 09 Iulie 2014, ora 19:52 3930 citiri

Oltchim va incheia un acord de asociere in participatiune cu operatorul de cablu si servicii de Internet RCSRDS, de la care combinatul valcean va primi suma de 1,5 milioane de euro, a declarat avocatul Gheorghe Piperea.

De asemenea, creditorii Oltchim au aprobat contractarea unui credit de 15 milioane de euro de la consortiul de companii chineze interesat sa preia combinatul valcean, a spus Piperea, unul dintre administratorii judiciari ai Oltchim, pentru Bursa.

"Oltchim va primi de la RCSRDS suma de 1,5 milioane de euro si, in schimb, vom incheia cu compania un acord de asociere in participatiune ca sa putem majora productia combinatului. Vrem sa redeschidem sectia de oxoalcooli. RCSRDS isi va recupera banii din incasarile Oltchim", a explicat Piperea.

Potrivit acestuia, Alro si Bulrom, care sunt clientii societatii, au acceptat sa plateasca in avans pentru produsele achizitionate in perioada urmatoare.

"In total, in afara de imprumutul de la consortiul de companii chineze, am reusit sa mai atragem inca aproximativ 9 milioane de euro. Banii vor veni in transe si ii vom utiliza la majorarea capacitatii de productie", a mai spus Piperea.

Initial, ofertele de creditare aduse de administratorii Oltchim au fost respinde de creditorii combinatului, care au impus anumite conditii.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News