Antenele, publicitate de peste 300.000 euro in total pentru Oltchim (Galerie Foto)

Miercuri, 03 Octombrie 2012, ora 21:52
3854 citiri
Antenele, publicitate de peste 300.000 euro in total pentru Oltchim (Galerie Foto)
Foto: Arhiva

Intact, trustul media patronat de Dan Voiculescu, a vandut publicitate in valoare de 300.000 de euro combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, contract incheiat in 2009, an sinonim cu pierderi importante suferite de combinat.

Jurnalistul Robert Turcescu a publicat noi documente pe blogul personal prin care se adauga alti 200.000 de euro celor 100.000 de euro initiati platiti de combinatul Oltchim catre Intact, pentru publicitate difuzata de posturile Antena 1 si Antena 3.

In documentele prezentate miercuri seara de Robert Turcescu pe blog, dar si la B1Tv, se arata ca Oltchim se angajeaza sa plateasca 200.000 de euro catre S.C. C.L.I.R. Media Group pentru servicii de publicitate prestate de Antena 1 si Antena 3.

Valoarea contractului stipulata in documente este de 200.000 de euro+TVA.

Contractul este semnat de reprezentantul companiei prestatoare si directorii de atunci, Constantin Roibu, Mandica Vasile si Veronica Proteasa.

In 2009, combinatul Oltchim Ramnicu Valcea a inregistrat pierderi in valoare de 210 milioane de lei.

Primul contract cu dedicatie, in valoare de 100.000 de euro

Oltchim a incheiat in 2009 un alt contract de publicitate in valoare de 100.000 euro cu o firma din cadrul trustului media infiintat de Dan Voiculescu.

Trustul lui Voiculescu, publicitate de 100.000 euro de la Oltchim

Conform contractului de publicitate, firma care a incasat banii de la Oltchim este SC Media Casa Press SRL, care era reprezentata de Gabriela Vranceanu Firea, in calitate de prestator. Printre administratorii SC Media Casa Press SRL se numara si cele doua fiice ale lui Dan Voiculescu.

Obiectul contractului il reprezenta prestarea de servicii de publicitate si PR. Contractul implica machete publicitare, interviuri, stiri si reportaje. Valoarea totala a contractului a fost de 100.000 de euro plus TVA. Astfel, Oltchim se obliga sa plateasca un avans de 16.000 euro, apoi cate 7.000 euro in fiecare luna pe tot parcursul anului 2010. La acea data combinatul inregistra mari pierderi, cifrate la 210 milioane lei.

S.R.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Voiculescu publicitate bani Oltchim, #Voiculescu spot publicitate Oltchim , #stiri Oltchim
Comentarii
Poza un cetatean european
un cetatean european
rank 5
Colonel Turcescu, cind ne dai si contractul lui Boureanu cu Oltchim?
Poza LORENZON
LORENZON
rank 1